Bent u op zoek naar een open top container van goede kwaliteit? Zoek dan niet verder! Bij R.C.C. bieden wij hoogwaardige open top containers aan die aan al uw behoeften voldoen. Of u nu tijdelijk extra opslagruimte nodig heeft of regelmatig grote ladingen wilt vervoeren, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Wilt u meer weten over de prijs, toepassingen of de afmetingen van onze open top containers? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
Open top 40

Wat is een open top container?

Open top containers zijn speciale vrachtcontainers die zijn ontworpen om gemakkelijk toegang te bieden tot de lading. In tegenstelling tot standaard containers hebben open top containers geen vaste dakbedekking. In plaats daarvan kunnen ze worden afgedekt met een zeil dat gemakkelijk kan worden verwijderd. Dit maakt het laden en lossen van grote goederen zoals machines, bouwmaterialen en ander zwaar materieel veel eenvoudiger.

Nieuwe en tweedehands open top containers

Binnen ons aanbod vindt u zowel nieuwe als tweedehands open top containers die te huur en te koop zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd een geschikte container voor u te vinden is. Wanneer u een lager budget heeft en de container maar een korte periode nodig heeft, kunt u het beste een tweedehands container huren. Hiermee bespaart u een hoop geld.

Waarom kiezen voor R.C.C.?

R.C.C. is niet alleen een professionele partner op het gebied van containerverkoop en verhuur, wij zijn meer dan dat. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor het transport, modificatie, reparatie, opslag en depot. Daarnaast besteden we intern veel aandacht aan de kwaliteit en duurzaamheid van de containers. Onze open top containers zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen en ruwe omstandigheden. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en uw goederen veilig te houden tijdens transport.

Wil je meer weten over onze open top containers of heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt en bieden deze tegen een scherpe prijs aan. Daarbij kunnen wij ook het transport verzorgen wanneer u dit wenst.