Wanneer u op zoek bent naar een plek om spullen in op te slaan of om goederen in te vervoeren? Dan kan een container voor u de oplossing zijn. Maar welke soort container kies je dan? Er zijn heel veel verschillende soorten containers, met allemaal zijn eigen eigenschappen en voor- en nadelen.

Wij zetten alle soorten containers die u binnen het aanbod van R.C.C. containers vindt voor u op een rij. Bij ons vindt u de onderstaande containers zowel als gebruikte en als nieuwe variant. Daarnaast kunt u zowel kiezen voor het kopen als het huren van een container. Wilt u meer weten over een bepaald type container of heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een van onze flat rack containers?

Neem contact op met ons!

soorten containers

Alle soorten containers op een rij

Binnen het aanbod van R.C.C. Container Trading vindt u een grote diversiteit aan containers in heel veel verschillende soorten en maten. Om u een beter beeld te geven van ons aanbod, zetten we ze voor u op een rij:

 • Zeecontainer
  Ook bekend als scheepscontainer of ISO-containers, worden deze gebruikt voor het transport van goederen over zee, per trein of vrachtwagen. Ze hebben standaardafmetingen en zijn gestandaardiseerd volgens de specificaties van de International Organization for Standardization (ISO).
 • Opslagcontainers
  Deze containers worden gebruikt voor het opslaan van goederen op een bepaalde locatie. Ze kunnen worden gebruikt door bedrijven, particulieren of zelfs door de overheid voor tijdelijke opslag. Opslagcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gehuurd of gekocht.
 • Tankcontainer
  Deze containers worden specifiek gebruikt voor het vervoer en de opslag van vloeibare stoffen en gassen. Ze hebben een speciale constructie met een tank binnenin om de inhoud veilig te houden tijdens transport.
 • Koelcontainers
  Deze containers worden ook wel reefercontainers genoemd en worden gebruikt bij het vervoeren van gekoelde vracht. Ze hebben een ingebouwd koelsysteem om de temperatuur binnenin te regelen en de goederen vers te houden.
 • Open-top container
  Deze containers hebben geen vaste bovenkant en worden gebruikt voor het vervoer van ladingen die niet door een normale containeropening passen of die van bovenaf geladen moeten worden, zoals grote machines of zware apparatuur.
 • Hardtop container
  U wilt een zware vracht vervoeren met een bijzondere hoogte? Dan komt een hardtop container goed van pas. Doordat het dak van de hardtop container er afgehaald kan worden, kunt u de container van bovenaf laden in plaats van door de deuren.
 • High cube-container
  Voor het vervoeren of opslaan van een grote lading of hoge vracht adviseren wij het gebruik van een high cube-container die u bij ons kunt kopen. Deze container is 30 centimeter hoger dan een standaardcontainer.
 • Flat rack container
  Een flatrack-container onderscheidt zich van andere containers door zijn vorm, de container heeft namelijk geen zijkanten en het is raadzaam om deze bij ons te kopen als u zware cargo wilt transporteren. De flatrack-container kan van zowel de zijkant als de bovenkant beladen worden.

Een container kopen of huren bij R.C.C.

Heeft u na het lezen over alle verschillende soorten containers duidelijkheid gekregen over welke soort container het beste bij u past? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Bij ons kunt u alle soorten containers nieuw en gebruikt, huren of kopen.

Voor meer informatie over een bepaald type of over de prijs, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt.

R.C.C. Container Trading staat voor u klaar

Bij R.C.C. Container trading kunt u verschillende soorten containers in diverse maten kopen en huren, zo ook containers flat rack 20ft. De afmetingen van de 20ft flat rack containers zijn 6058 x 2438 x 2591 mm.

Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons ervaren team staat voor u klaar en helpt u graag bij het vinden van de container die u zoekt.