Branches

Als one stop shop voor de verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte zee-, tank- en reefer containers, hebben we een grote en internationale klantenkring opgebouwd. Al meer dan 50 jaar weten bedrijven ons te vinden voor koop en verhuur maar ook voor het transport, opslag en modificatie van containers. Ons wereldwijde netwerk, de korte levertijden en concurrerende prijzen spelen daarbij bovendien ook een belangrijke rol. Benieuwd wie onze klanten en partners eigenlijk zijn? We zetten ze globaal voor u op een rij.

Offerte aanvragen

Onze klanten en partners

Onze klanten en partners zijn met name freight forwarders, transport-, verhuis-, en bouwbedrijven, (groene) energieleveranciers en bedrijven in de olie- en gasindustrie. Zij maken gebruik van onze containers voor vervoer en opslag. Soms spelen er seizoensgebonden factoren mee en is er behoefte aan snelle uitbreiding van capaciteit. Bovendien modificeren en repareren we containers voor onze opdrachtgevers, waarbij we ook het transport kunnen verzorgen.

Waarvoor gebruiken bedrijven onze containers?

 • goederen van A naar B brengen;
 • opslaan van gereedschap op locatie;
 • opslaan van huisraad en persoonlijke zaken;
 • uitbreiding tijdelijke opslagcapaciteit;
 • inbouwen van machines in een weersbestendig omhulsel;
 • ombouwen naar gewenst eindproduct om te wonen, vervoeren etc.

Freight forwarders

Freight forwarders, of expediteurs, zijn bedrijven die de logistiek van verzendingen regelen. Zij zorgen er kortom voor dat cargo op de meest efficiënte manier van A naar B vervoerd wordt. Binnen dit hele logistieke proces leveren wij passende containers aan freight forwarders.

Offerte aanvragen

Transport bedrijven

Terwijl u dit leest, worden wereldwijd ontelbaar veel containers vervoerd via diepzee, binnenvaart, over de weg en het spoor. Dag en nacht wordt zo gewerkt aan het vervoeren van producten, van olie tot voedsel, van kleding tot chemicaliën. Wij verzorgen kwaliteitscontainers voor transport bedrijven zodat al deze cargo veilig de eindbestemming bereikt.

Offerte aanvragen

Offshore, olie en gas

Offshorebedrijven houden zich op zee bezig met de winning van olie, gas en windenergie. Wij leveren containers die gebruikt kunnen worden op booreilanden en platforms. Ze worden per schip verplaatst en met een hijskraan op de platforms gelift.

Offerte aanvragen

Container traders

R.C.C. verkoopt als container trader ook containers aan andere bedrijven die containers verhuren of verkopen. Vooral onze grote voorraad gebruikte containers is aantrekkelijk voor andere container traders. Bovendien hebben we wereldwijd containers staan, die snel afgeleverd kunnen worden op een locatie naar keuze. Dat maakt ons een aantrekkelijke zakenpartner.

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijven

Een verhuisbedrijf klopt vaak voor twee doeleinden bij ons aan: vervoer en opslag. Wij verkopen en verhuren containers waarmee deze bedrijven inboedel kunnen vervoeren. Ook hebben we opslagcapaciteit voor het tijdelijk, veilig, vocht- en vorstvrij stallen van containers met inboedel. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Industriële verhuizers

Het verhuizen van een industriële onderneming is een behoorlijke klus. Er moet gevoelige apparatuur verplaatst worden en zware, logge machines. Wij denken graag mee over de omvang van de klus en kunnen industriële verhuizers vervolgens voorzien van de juiste containers voor de klus.

Offerte aanvragen

Energie

Vooral bedrijven die zich bezighouden met groene energie nemen regelmatig containers af van ons. Voor toepassingen zoals een zelfvoorzienende wooncontainer, met zonnepanelen op het dak. Ook worden zeecontainers soms gebruikt als ‘buurtbatterij’: een container gevuld met oplaadbare batterijen waren buurtbewoners hun overtollige zonne-energie in kunnen opslaan.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen deze bedrijven voor R.C.C.?

 • one stop shop (verkoop, verhuur, reparatie);
 • meer dan 50 jaar ervaring en expertise;
 • korte levertijden;
 • hoge kwaliteitsgarantie;
 • snelle en goede service;
 • wereldwijde levering;
 • concurrerende prijzen;
 • altijd net afgewerkte modificaties;
 • ervaren team van monteurs en lassers;
 • CSC-keuring voor open top rebuilds;
 • eigen inland depot met wateraansluiting.