Tankcontainer transport

Het vervoeren van een tankcontainer is voor ons dagelijks werk en daarom kunt u bij ons ook aankloppen voor transport. We brengen de tankcontainer snel en veilig van A naar B via zeevracht, spoorwegen of met een kraanwagen, afhankelijk van de bestemming. R.C.C Container Trading in Rotterdam zorgt voor wereldwijd transport van uw tankcontainer voor zowel gehuurde als gekochte containers. Wist u dat we ook gebruikte tankcontainers op voorraad hebben? We bieden u altijd een aantrekkelijk alternatief voor een even aantrekkelijke prijs.

Offerte aanvragen

Uw tankcontainer van A naar B brengen middels betrouwbaar transport

We regelen alles omtrent het transport van uw tankcontainer. Wanneer u een nieuwe tankcontainer bestelt, laten we deze maken in onze fabriek in China. Deze fabriek zorgt vervolgens voor het transport van de tankcontainer, waar ook ter wereld. Dit is een handige oplossing wanneer u veilig vloeistoffen, gassen, chemicaliën of voedingsmiddelen wilt opslaan of vervoeren. We regelen ook  het transport van een gebruikte tankcontainer. We hebben voorraden van tweedehands tanks in Antwerpen, Cork, Dublin, Hamburg, Oslo, Helsinki en in Rusland. Deze transporteren we via zeevracht of spoorwegen.

Offerte aanvragen

Zelf het transport van een tankcontainer uitvoeren

Komt u de tankcontainer graag zelf ophalen? U kunt het transport van de tankcontainer realiseren met een truck of met een binnenschip. Ons grote inland-depot met wateraansluiting in Rotterdam is uitstekend bereikbaar. Ligt de eindbestemming van de tankcontainer aan het water? Dan is het transport van de tankcontainer via zeevracht in kostentechnisch opzicht een prima optie.

Onze tankcontainers

Onze tankcontainers zijn langwerpige, roestvrijstalen tanks, voorzien van een isolatie- en beschermingslaag. De tank blijft op zijn plek door een stalen ombouw. We garanderen de veiligheid van het transport doordat we produceren volgens ISO-normen en uiteraard door onze ervaren medewerkers. In onze voorraad hebben we nieuwe en gebruikte:

 • Tankcontainers van 10 feet
 • Tankcontainers van 20 feet
 • Tankcontainers van 30 feet
 • Tankcontainers van 40 feet

Modificaties aan uw tankcontainer

Behalve het transport, de verkoop, verhuur, reparatie en opslag van tankcontainers, modificeren we deze ook. We hebben inmiddels jarenlange ervaring met modificaties. Zo maakt ons vakkundige team bijvoorbeeld lekbakken op maat voor deze containers. In dezelfde werkplaats repareren we containers met staal zodat ze wind- en waterdicht zijn. Hiermee garanderen we veilig transport en veilige opslag van uw goederen.

De voordelen waar u bij ons van profiteert

 • Wereldwijd tankcontainertransport
 • Inland-containerdepot met wateraansluiting
 • Ervaring sinds 1968
 • Snelle levering
 • Doorgewinterd logistiek team
 • Voorraad op verschillende locaties
 • Scherpe prijzen

Een tankcontainer kopen of huren

Bij R.C.C Container Trading leveren we tankcontainers die geschikt zijn voor het vervoer van chemicaliën of levensmiddelen. Deze tankcontainers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en capaciteiten, zoals een container van 20ft of van 40ft. U kiest uit de aankoop of huur van deze containers, bijvoorbeeld als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft om cargo te vervoeren. We verhuren tankcontainers voor de korte en lange termijn en we regelen bovendien het transport van de tankcontainer. Hiermee kunnen we uw container binnen één tot drie werkdagen leveren op de door u aangegeven locatie.

Laat uw tankcontainer door ons transporteren

We beantwoorden graag al uw vragen over het transport van een tankcontainer. Via onze offertepagina kunt u een tankcontainer kopen of huren. U kunt dan meteen uw wensen voor het tankcontainertransport, zoals de afleverplaats, aangeven. We zijn er ook voor u als u bijvoorbeeld een 8ft-container wilt kopen voor transport of opslag. Wilt u meer informatie over ons uitgebreide assortiment? Bel dan naar 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl.

Offerte aanvragen