Container transport

Het kopen van een nieuwe of gebruikte container gaat uiteraard gepaard met container transport. R.C.C. Container Trading heeft een grote voorraad containers en regelt ook het container transport voor u. Zo kunnen wij uw container wereldwijd afleveren per kraanwagen, per (binnenvaart)schip of per spoor. U komt uw container liever halen? Ook dat is geen probleem. We hebben een inland depot met wateraansluiting, waar schepen kunnen aanmeren om containers te laden en te lossen. Kostentechnisch ook zeer interessant!

Offerte aanvragen

Transport zeecontainer

Container transport is een vak op zich. Een vak dat wij uitstekend beheersen, dus u hoeft niet apart op zoek naar container transport bedrijven. Bestelt u een nieuwe container bij ons, dan laten wij die maken in onze fabriek in China. De fabriek kan uw zeecontainer vervolgens wereldwijd afleveren. U hoeft alleen de bestemming maar aan te geven. Ideaal wanneer u een container op een verre bestemming nodig heeft. Ook tweedehands containers leveren af in iedere uithoek van de wereld. Tankcontainer transport of vervoer van een andere type container gaat per binnenvaart, spoor of kraanwagen. We hebben voorraden in Antwerpen, Cork, Dublin, Hamburg, Oslo, Helsinki en in Rusland.

Offerte aanvragen

Zelf container transport regelen

Wilt u de container liever zelf vervoeren? Container transport kan per truck of per barge, we zijn voor beide opties goed bereikbaar. In de Rotterdamse haven vindt u ons eigen inland depot met wateraansluiting. Hierdoor kunt u gekochte of gehuurde containers per barge uithalen en via binnenvaart verder transporteren. Een goed en aantrekkelijk geprijsd alternatief voor transport over de weg, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Betrouwbare container transport

R.C.C. Container Trading heeft jarenlange ervaring met container transport. Afhankelijk van het type container en de eindbestemming zetten we verschillende middelen in bij het vervoeren van uw container:

  • Container transport per binnenvaart: met een binnenvaartschip wordt uw container landinwaarts gebracht.
  • Container transport per spoor: we vervoeren containers met de trein als de eindbestemming, nationaal en internationaal, zo makkelijk bereikt kan worden.
  • Container transport per snelweg: containers vervoeren met een vrachtwagen is de meest gangbare optie. Wij leveren uw gekochte of gehuurde container op iedere plek, wereldwijd af.

Onze containers

Container transport is mogelijk voor onze hele collectie containers. Onze standaardcontainers variëren in formaten van 4ft tot 45ft. Een greep uit ons assortiment:

  • zeecontainers in 4, 5, 6, 8, 9, 10, 20, 30, 40 en 45ft;
  • open top containers in 20, 40, 45ft en rebuilds;
  • hardtop containers in 20, 40 en 45ft;
  • high cube containers in 10, 20, 30, 40, 45ft;
  • opslagcontainers in 8, 10, 20, 30, 40, en 45ft;
  • reefer containers in 10, 20, 40, en 45ft;
  • tankcontainers in 10, 20, 30 en 40ft.

Container transport modificaties

Ook voor gemodificeerde containers is container transport mogelijk. Werkplaatsen, transformatorbehuizingen of beursstands: met ons vakmanschap passen we een container dusdanig aan dat deze een nieuwe functie krijgt. We hebben inmiddels een uitgebreid portfolio opgebouwd met modificaties. Deze aanpassingen kunnen bestaan uit het aanbrengen van verlichting, loopdeuren, ramen en luchtroosters. En dit is slechts een kleine greep van wat wij kunnen aanbieden. We vertellen u graag over de mogelijkheden om containers aan te passen en kunnen vervolgens maatwerk leveren. Daarbij kunnen we u direct informeren over het container transport.

Container transport en herkenbaarheid

Wilt u dat uw bedrijf herkenbaar is tijdens container transport? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om uw huisstijl, slogan of logo op een container te laten zetten. Wij kunnen uw container spuiten en voorzien van de juiste belettering in onze werkplaats. Zo bent u goed herkenbaar en promoot u tijdens het container transport ook nog uw merk.

Een container kopen, huren of meer informatie?

Een container kopen, huren of nog een vraag over container transport? We helpen u graag verder.

Neem contact met ons op via 010 – 263 23 33 of info@rcc-containers.nl.
Ook kunt u online een offerte bij ons aanvragen.

Offerte aanvragen