Opslagcontainer huren in Rotterdam

Een opslagcontainer huren bij ons in Rotterdam is een efficiënte oplossing als u gaat verbouwen, verhuizen of als u tijdelijk te weinig opslagruimte heeft. Bij R.C.C. Container Trading huurt u een container al vanaf één week, dus ook voor een korte opslagperiode kunt u bij ons terecht. Het is zelfs mogelijk om uw opslagcontainer op te slaan in onze terminal, zodat u ervan verzekerd bent dat uw eigendommen veilig en beschermd staan opgeborgen. Zodra u de spullen weer nodig heeft, leveren we de container weer bij u af. Dat noemen wij nou R.C.C.-service.

opslagcontainer
zeecontainer 20ft

Onze opslagcontainers huren in Rotterdam: hoe werkt het?

Als u bij ons in Rotterdam een opslagcontainer wilt huren, merkt u direct dat onze containers optimaal zijn ingericht voor het zo schoon en stevig mogelijk opslaan van inboedel, bedrijfsvoorraad, gereedschap of wat u maar tijdelijk wilt opslaan. Onze opslagcontainers zijn bovendien wind- en waterdicht en onverwoestbaar, waardoor uw eigendommen veilig staan opgeborgen. Dat is wel zo’n prettig idee.

Extra opties bij het huren van een opslagcontainer in Rotterdam

Het huren van een opslagcontainer houdt voor ons in Rotterdam niet op bij het tekenen van de huurovereenkomst. Zo denken we desgewenst met u mee over welke opslagcontainer het best bij uw wensen past. We hebben inmiddels zoveel ervaring dat we een reële inschatting kunnen maken van de grootte van de container. Ook bieden we extra opties. Zo rusten we uw huurcontainer uit met een anti-inbraakslot, rijplaten, verlichting of magazijnstelling. Naast dit alles is het mogelijk om uw gevulde container bij ons op te slaan. Op onze terminal bieden we een veilige en weersonafhankelijke opslag aan. We leveren de opslagcontainer op locatie wanneer u deze weer nodig heeft. Tijdelijk een opslagcontainer huren was nog nooit zo zorgeloos!

Al onze huurcontainers

De meeste van deze containers leveren we binnen één tot drie werkdagen. We leveren internationaal per zeevracht, spoorwegen of truck. Dit is afhankelijk van de gewenste eindbestemming. Heeft u behoefte aan meer dan tijdelijke opslagcapaciteit? We verhuren niet alleen opslagcontainers in verschillende afmetingen, maar ook reefers, tankcontainers en nog veel meer. Dit is onze voorraad verhuurcontainers:

  • Zeecontainers: 4ft, 5ft, 6ft, 8ft, 9ft, 10ft, 20ft, 30ft, 40ft en 45ft
  • Open top-containers: 20ft, 40ft, 45ft en rebuilds
  • Hard top-containers: 20ft, 4ft 0 en 45ft
  • High cube-containers: 10ft, 20ft, 30ft, 40ft, 45ft
  • Reefercontainers: 10ft, 20ft, 40ft, en 45ft
  • Tankcontainers: 10ft, 20ft, 30ft en 40ft

Transport van huurcontainers

Als u een opslagcontainer bij ons in Rotterdam wilt huren, leveren we deze bij u af, zelfs in het buitenland. Komt u de opslagcontainer liever ophalen? Dat is geen enkel probleem. Afhalen kan per truck, want ons depot ligt in de Rotterdamse haven vlak bij de A15. We beschikken over een eigen inland-depot met wateraansluiting, zodat u de gehuurde opslagcontainer per barge kunt uithalen en via binnenvaart verder kunt verschepen.

opslagcontainer

Huur een opslagcontainer bij ons

Heeft u nog vragen over het huren van een opslagcontainer bij ons in Rotterdam? Of wilt u een andere container huren, zoals een dichte container? Ons ervaren team beantwoordt al uw vragen graag. Bel naar 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl. We nemen dan snel contact met u op.