Tankcontainer kopen

Voor het veilig vervoeren of opslaan van vloeistoffen, gassen, chemicaliën of voedingsmiddelen is een tankcontainer kopen ideaal. Bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam vindt u de tankcontainer die u zoekt. We hebben nieuwe containers uit de fabriek en containers die al eerder zijn gebruikt, maar die nog optimaal geschikt zijn voor een tweede leven. We brengen bovendien modificaties aan op verzoek. Onze tankcontainers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en capaciteiten. De kans is groot dat we u de perfecte tankcontainer bij ons kunt kopen.

Een tankcontainer kopen van hoge kwaliteit

Een tankcontainer is een langwerpige, roestvrijstalen tank die afgewerkt is met een polyurethaan of aluminium isolatie- en beschermingslaag. De tank is bevestigd aan een stalen frame. Onze tankcontainers worden gemaakt volgens ISO-normen, zodat de containers veilig vervoerd kunnen worden tijdens alle weersomstandigheden.

Kopen

Tankcontainer

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Beschikbaar op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
6058 x 2438 x 2591 mm

Afhankelijk van het formaat heeft de tankcontainer die u bij ons kunt kopen een inhoud van 14.000 tot 38.000 liter. Laden en lossen kan bij een tankcontainer aan zowel de bovenkant als de onderkant. In ons assortiment hebben wij:

Reparaties, renovaties en modificaties

In onze werkplaats modificeren we tankcontainers helemaal naar wens als u deze bij ons gaat kopen. Denk hierbij aan een op maat gemaakte lekbak voor een tankcontainer of het aanbrengen van extra afsluiters van het gewenste formaat. De werkplaats is ook waar we containers met staal repareren en waar we gebruikte tankcontainers aan een stevige inspectie onderwerpen. We voorzien de containers desgewenst van een 2,5 jaar of 5 jaar test waarna we een keuringscertificaat krijgen van een externe keuringsinstantie. Aan de hand daarvan zorgen wij dat de container wind- en waterdicht is en weer veilig is voor vervoer. Zo heeft u door een tweedehands tankcontainer te kopen een kwalitatief product voor het vervoeren en opslaan van cargo.

Maatwerk tankcontainer

In onze werkplaats verrichten we niet alleen het grote reparatie- en aanpassingswerk, maar we hebben inmiddels ook veel ervaring met het aanbrengen van huisstijlen en logo’s op containers. Met een gepersonaliseerde opdruk straalt uw tankcontainer professionaliteit uit en is deze goed herkenbaar als u deze bij ons wilt kopen. Bij het plaatsen van uw order geeft u gemakkelijk aan of we u hierbij van dienst kunnen zijn. Wenst u eerst nog wat meer informatie? We staan u graag te woord en laten u ons uitgebreide portfolio zien.

Wij leveren wereldwijd

Wanneer u een tankcontainer bij ons gaat kopen, kunt u deze bij ons afhalen met een truck of uithalen met een binnenschip in Rotterdam. We bezorgen de container(s) ook wereldwijd bij u. We laten nieuwe containers maken in China, waarna ze overal afgeleverd worden. In ons depot in de Rotterdamse haven staan grote hoeveelheden gebruikte tankcontainers, maar we hebben ook voorraad in Antwerpen, Hamburg, Cork, Oslo, Helsinki, St. Petersburg en Moskou. Vanuit al deze locaties is transport wereldwijd mogelijk via zeevracht of spoorwegen, ook op korte termijn. Laat ons bij aankoop dus vooral weten waar u de box wilt laten leveren en we maken een offerte op maat.

Ons containeraanbod

Natuurlijk kunt u naast tankcontainers bij ons alle mogelijke standaardcontainers kopen, in formaten van 20ft en 40ft. Denk daarbij aan zeecontainers, hard top-containers, (rebuild) open top-containers, high cube-containers, opslagcontainers en reefercontainers. Daarnaast hebben we ook speciale containers op voorraad zoals open sides, double doors, high cubes en 45ft-containers. Ook leveren we zeecontainers met afmetingen tussen 4ft tot 45ft. Kortom, we hebben een uitgebreid aanbod aan standaardmodellen en specials.

Voordelen R.C.C.

  • eigen containerdepot met wateraansluiting;
  • meer dan 50 jaar ervaring;
  • nooit lang wachten op uw levering;
  • uitstekende kwaliteit;
  • ruim assortiment nieuwe en gebruikte containers;
  • excellente service en dito prijzen;
  • wereldwijde levering;
  • one stop shop, dus ook transport, modificaties en reparaties.