Nieuwe zeecontainer kopen

Als u een nieuwe zeecontainer wilt kopen, hoeft u niet verder te zoeken! Bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam kunt u een zeecontainer kopen tegen een aantrekkelijke prijs. In ons assortiment vindt u zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers in een groot scala aan maten, beginnend bij 4ft en eindigend bij 45ft. Voor iedere vracht- of opslaguitdaging koopt u bij ons dus een zeecontainer. Tel daar onze korte levertijden, uitstekende service en ruime ervaring bij op en u bent gegarandeerd van een uitstekende aankoop. Wilt u een zeecontainer kopen of eerst nog wat meer informatie? We adviseren u graag.

Container verhuur

Een nieuwe zeecontainer kopen bij een expert

Al sinds 1968 is R.C.C. Container Trading dé containerleverancier voor particulieren en bedrijven. Met verstand van zaken, een uitstekend gevoel voor service en een scherpe prijs helpen we u graag bij het kopen van een nieuwe of gebruikte zeecontainer. We helpen u graag van begin tot eind wanneer u een zeecontainer wilt kopen voor vervoer of opslag.

Een nieuwe of gebruikte zeecontainer kopen

De ene zeecontainer is de andere niet. We hebben een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De nieuwe containers laten we maken in onze Chinese fabriek en laten we wereldwijd afleveren, precies daar waar u wilt. Wilt u liever een gebruikte zeecontainer kopen in plaats van een nieuwe, zodat de prijs lager is? Ook hiervoor hanteren we een hoge mate van kwaliteit en service. Voor de verkoop inspecteren we de gebruikte containers zeer grondig, we repareren deze waar nodig en we voorzien de zeecontainer van een geldige CSC-plaat. Deze is minimaal één jaar geldig. Uiteraard sturen we u desgewenst foto’s van uw gewenste gebruikte container, zodat u deze voor aankoop kunt bekijken. Wist u dat wij ook nog opslagcontainers te koop aanbieden?

Zeecontainer kopen in verschillende maten

Bij ons kunt u een gebruikte zeecontainer kopen in wel tien verschillende groottes en voor een aantrekkelijke prijs. Van bescheiden opslagcontainers tot grote ladingen voor (short)-sea transport; de door u gewenste maat zit er altijd bij. Een zeecontainer kopen kan bij ons in de maten:

4ft
Kopen

4ft zeecontainer

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
1200 x 2200 x 2260 mm

8ft
Kopen

8ft zeecontainer

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
2440 mm × 2200 mm × 2260 mm

10ft
Kopen

10ft zeecontainer

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
2990 mm × 2440 mm × 2590 mm

20ft
Kopen

20ft zeecontainer

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
6060 mm × 2440 mm × 2590 mm

40ft
Kopen

40ft zeecontainer

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
12200 mm × 2440 mm × 2590 mm

45ft
Kopen

45ft zeecontainer

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
13600 mm × 2440 mm × 2890 mm

Een maatwerk zeecontainer kopen

Misschien voldoet een zeecontainer in standaardstijl niet aan uw wensen. Dat is bij ons geen probleem, want we bieden maatwerk en passen de zeecontainer voor u aan. We hebben inmiddels ruime ervaring in het aanpassen van de zeecontainer naar uw wensen. Dat doen we al jaren in goed overleg met onze klanten en die ervaring nemen we graag mee in uw ontwerp. Zo maken we de container geschikt voor het gebruik als milieucontainer, voor opslag van bijvoorbeeld verf of glasflessen. Ook leveren we containers in huisstijl en met extra deuren. Wilt u een nieuwe of gebruikte zeecontainer kopen voor een passende prijs om te gebruiken als woning, beursstand of werkplaats? We maken graag een ontwerp voor u.

Om deze redenen koopt u een zeecontainer bij ons

We hebben altijd een ruime voorraad aan containers die u bij ons kunt kopen, zowel nieuwe als tweedehands zeecontainers. Zo kunt u op ieder moment een zeecontainer kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien leveren we ze op locatie af, wat u een hoop gedoe bespaart. Dit doen we op korte termijn en tegen een scherpe marktprijs. Met onze meer dan 50 jaar ervaring hebben we altijd een antwoord en oplossing voor u.

Overige containers

Naast de zeecontainers in standaardstijl, leveren we ook wat wij ‘specials’ noemen. Denk hierbij aan tankcontainers, 45ft-containers en rebuild open top-containers. Deze laatste categorie  bouwen we in onze eigen werkplaats en worden afgeleverd met een nieuw zeil, geldige CSC-keuring en in de uitvoeringen 20ft-, high cube-, 40ft- en 40ft-high cube.

Informeer naar onze zeecontainers

Wilt u graag een nieuwe of gebruikte zeecontainer kopen tegen een aantrekkelijke prijs? We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen, in welke branche u ook werkzaam bent. Maak een afspraak om bij ons in Rotterdam te komen kijken door te bellen naar 010 – 263 23 33 of een e-mail te sturen naar info@rcc-containers.nl.