Open top-container kopen

Bij R.C.C. Container Trading hebben we een ruime voorraad aan containers en u kunt bij ons dan ook altijd een open top-container kopen. Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands containers. De open top-containers zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk 20ft en 40ft. Het grote voordeel van open tops is dat u ze van bovenaf kunt beladen en dus niet afhankelijk bent van de grootte van de containerdeuren.

Open top 40

Een open top-container kopen doet u bij een specialist

R.C.C. Container Trading levert sinds 1968 een groot assortiment nieuwe en gebruikte containers aan vooral bedrijven. Onze open top-containers zijn een belangrijk onderdeel van ons ruime assortiment. De naam zegt het eigenlijk al: een open top-container heeft geen gesloten dak en bij ons kunt u deze in verschillende maten kopen. Dit is ideaal als u een lading wilt vervoeren die niet door de deuren van de container past. U plaatst de lading via de bovenkant in de container met behulp van een hijskraan. Een dekzeil beschermt de lading in de open top-container. Wilt u tijdelijk gebruikmaken van een container? Kies er dan voor om een open top-container te huren.

Onze open top containers

Wij hebben verschillende opentop containers:

20ft
Kopen

20ft open top container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
6060 mm × 2440 mm × 2590 mm

40ft
Kopen

40ft open top container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
12200 mm × 2440 mm × 2590 mm

Nieuwe of rebuild open top-container kopen

We leveren de open top-container in de originele staat, maar u kunt bij ons ook standaardboxen kopen die zijn omgebouwd tot een open top-container. Dit noemen we rebuild open top-containers. Deze hebben een geldig CSC-certificaat van 30 maanden en u mag deze meerdere keren verschepen. De rebuild open top leveren we met een nieuw zeil en in 20ft-, high cube, 40ft- en 40ft high cube. Een swing header behoort ook tot de mogelijkheden. We bouwen ten slotte ook uw eigen standaard containers om tot open top-container.

Overige containers

We verkopen nieuwe containers uit onze fabriek in China of gebruikte containers die in onze loods staan. Voor de actuele status van onze voorraad aan tweedehands containers neemt u het best even contact met ons op. Ook verfraaien we uw containers met uw huisstijl of door bijvoorbeeld extra deuren aan te brengen. We hebben inmiddels veel ervaring met het maken van custom-made containers. U kunt naast een open top-container ook andere containers bij ons kopen. Denk hierbij aan:

  • Zee- en opslagcontainers
  • Hard top-containers
  • High cube-containers
  • Reefercontainers
  • Flatrack-containers
  • Tankcontainers

Nieuw uit onze fabriek in China, of in gebruikte staat in onze loods. Voor de actuele status van onze voorraad tweedehands containers kunt u altijd even contact opnemen. Ook kunnen wij uw containers verfraaien met uw huisstijl of bijvoorbeeld extra deuren aanbrengen. Wij hebben inmiddels flinke ervaring met het maken van custom made containers.

Transport van uw open top-container

Een container vervoeren doet u misschien niet iedere dag. Wanneer u een open top-container bij ons gaat kopen, haalt u de container(s) bij ons af met een truck of binnenvaartschip in Rotterdam. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om uw open top-container naar de gewenste locatie te brengen? We doen dat wereldwijd voor u, of het nu via zeevracht, spoorwegen of met een kraanwagen moet gebeuren. Als u ons laat weten welke container u waar en wanneer wilt laten leveren, maken wij een offerte en planning op maat.

Wij repareren zeecontainers

Op de werkplaats van ons bedrijf inspecteren we gebruikte containers en repareren we deze indien nodig. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een wind- en waterdichte, met staal gerepareerde container die een CSC-plaat heeft die minimaal één jaar geldig is. Als u een open top-container bij ons wilt kopen, repareren we deze of personaliseren we de container. We repareren in Rotterdam jaarlijks zo’n 20.000 containers, waaronder open top-containers, dus aan ervaring is geen gebrek.

Koop een open top-container van hoge kwaliteit

Heeft u nog vragen over onze open top-containers of wilt u een andere container kopen, zoals een koelcontainer? We vertellen u graag meer over onze voorraad, prijzen, afmetingen, rebuilds of wat u ook wilt weten. Bel ons op 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.