Flat Rack

Een flat rack is een container zonder zijkanten. Voordeel hiervan is dat u de flat rack van zowel de zijkant als de bovenkant kunt laden. Moet u zware, brede cargo verschepen met afwijkende afmetingen? Huur dan een flat rack container bij R.C.C. Container Trading.

Op ons depot hebben we flat racks te huur in drie maten en met verschillende typen kopschotten. Onze levertijden zijn kort en u huurt al een flat rack voor een periode van een week. Als u wilt, komen de we container bij u bezorgen en dat allemaal voor een scherp tarief.

flat rack
40 flat rack

Flat rack container huren

Een flat rack is significant anders dan een standaard container. Hij bestaat namelijk uit een houten containerbodem en twee kopschotten; de zijkanten en het dak ontbreken.

Onze klanten en partners gebruiken flat racks voor opslag en transport van grote, brede ladingen. Denk bijvoorbeeld aan grote machines of boten. Door het ontbreken van de zijkanten kan de lading op een flat rack uitsteken aan de zijkant. U kunt de vracht laden via de bovenkant en de zijkant. Vaak worden flat racks ingezet voor transport per trein.

Onze verhuur flat racks

R.C.C. Container Trading heeft diverse soorten en maten flat racks te huur, zoals:

20ft
Huren

20ft flat rack

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
6058 x 2438 x 2591 mm

40ft
Huren

40ft flat rack container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
12192 x 2438 x 2591 mm

De 20ft flat rack container

De kleinste maat flat rack container die R.C.C. verhuurt is de 20ft flat rack. Deze heeft een lengte van 6 meter, een breedte van 2,4 meter en een hoogte van 2,5 meter. U heeft de keuze uit een flat rack met vaste of inklapbare kopschotten. Bovendien hebben wij ze op voorraad in High Cube formaat.

De 40ft flat rack container

Onze middelmaat verhuur flat rack heeft een lengte van 12 meter, een breedte van 2,4 meter en een hoogte van 2,5 meter of 30 centimeter hoger bij een High Cube formaat. Het maximale bruto gewicht is 40.800 kilo. Ook bij deze maat kunt u kiezen tussen inklapbare of vaste kopschotten.

De 45ft flat rack container

De grootste maat flat rack die wij verhuren is de 45ft container. Deze container is 13,6 meter lang, 2,4 meter breed en 2,5 meter of 2,8 meter hoor in High Cube formaat. Wilt u deze met vaste of inklapbare kopschotten? Beiden opties zijn mogelijk.

Verschillende kopschotten flat rack

Zoals u hierboven al las, zijn er twee typen flat racks: met vaste kopschotten en met inklapbare kopschotten. Heeft u de flat rack tijdens de huurperiode niet continue nodig? Kies dan voor een flat rack met inklapbare kopschotten: deze is namelijk stapelbaar, wat u veel ruimte kan schelen op uw terrein. We adviseren u graag over welke flat rack het beste past bij uw bedrijfsactiviteiten, dus neem gerust contact op met ons team.

Transport gehuurde flat rack

Kunt u uw gehuurde container niet op ons depot in de Rotterdamse haven ophalen? Dat is geen probleem. Wij leveren uw flat rack af op iedere locatie af. Afhankelijk van de eindbestemming doen we dat per truck, binnenvaartschip, per deep sea of per spoor.

Onze volledige voorraad huurcontainers

Bij R.C.C. verhuren we alle typen standaardcontainers, variërend van 4ft tot 45ft in omvang. Naast flat racks verhuren we ook:

  • zeecontainers van 4, 5, 6, 8, 9, 10, 20, 30, 40 en 45ft;
  • open top containers van 20, 40, 45ft en rebuilds;
  • hardtop containers van 20, 40 en 45ft;
  • high cube containers van 10, 20, 30, 40, 45ft;
  • opslagcontainers van 8, 10, 20, 30, 40, en 45ft;
  • reefer containers van 10, 20, 40, en 45ft;
  • tankcontainers van 10, 20, 30 en 40ft;
  • open side containers;
  • double door containers;
  • containers met stalen vloeren.

Meer informatie

Heeft nog vragen over het huren van een flat rack ? Ons team beantwoordt ze graag en snel. Bel ons via 010 – 263 23 33 of mail via info@rcc-containers.nl, dan nemen wij contact op met u.