Open top-container huren

Als u snel en tijdelijk een open top-container wilt huren, helpt R.C.C. Container Trading in Rotterdam u graag verder. Wij hebben een flinke voorraad aan open tops voor de verhuur en u huurt deze containers al vanaf één week bij ons. We verhuren open top-containers in twee maten: 20ft en 40ft. Met een gehuurde open top kunt u van bovenaf beladen, wat de container bijzonder geschikt maakt voor vracht die niet door de containerdeuren past.

Open top 40

Een open top-container huren doet u bij ons

R.C.C. Container Trading heeft een enorm depot in de Rotterdamse haven en verhuurt sinds 1968 een groot scala aan containers. Een onderdeel van onze grote voorraad aan verhuurcontainers is de open top-container. Dit zijn containers die geen gesloten dak hebben, maar een dekzeil. Hierdoor kunt u cargo met een hijskraan van bovenaf in de container laten zakken. Heeft u vracht die te breed of te hoog is voor containerdeuren? Dan is het huren van een open top-container een ideale keuze.

Dimensies open top containers

Wij hebben verschillende dimensies open top containers in de verhuur:

20ft
Huren

20ft open top container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
6060 mm × 2440 mm × 2590 mm

40ft
Huren

40ft open top container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
12200 mm × 2440 mm × 2590 mm

Een rebuild open top-container huren

Naast bovenstaande opties verhuren we ook containers die zijn omgebouwd tot open top-container onder de noemer rebuild open top-containers. Een rebuild open top heeft een geldig CSC-certificaat van 30 maanden en mag meerdere keren verscheept worden. We leveren deze containers in 20ft, 20ft high cube, 40ft en 40ft high cube uitvoering, met of zonder een swing header.

Transport of levering

Als u een open top-container bij ons huurt, haalt u deze gemakkelijk af op onze locatie in de Rotterdamse haven. We zijn goed bereikbaar per truck maar we hebben ook een wateraansluiting, waardoor uithalen per barge ook tot de mogelijkheden behoort. Wilt u de container liever laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. We doen dat wereldwijd met een kraanwagen, deep sea transport, binnenvaartschip of via het spoor. U hoeft alleen maar aan te geven wanneer en waar u uw open top-container geleverd wilt hebben en wij regelen verder alles.

Onze tevreden klanten

We verhuren onze open top-containers voornamelijk aan bedrijven. Hierbij kunt u denken aan rederijen die behoefte hebben aan flexibiliteit en snelle levertijden. We garanderen deze aspecten dankzij ons eigen depot in Rotterdam en de goede connecties die we in Antwerpen hebben. Ook verhuren we open top-containers aan verhuisbedrijven, verhuurbedrijven en opslaglocaties. Het huren van een open top-container is voor deze partners aantrekkelijk vanwege de tijdelijke aard en flexibiliteit van de huurovereenkomst.

Wij garanderen hoogwaardige kwaliteit van onze huurcontainers

We begrijpen hoe belangrijk veilig transport van uw lading is. Op onze werkplaats inspecteren onze monteurs en lassers daarom alle containers die de verhuur in gaan. Als we een beschadiging ontdekken, repareren we deze met staal. Wanneer u een open top-container van ons wilt huren, bent u verzekerd van een wind- en waterdicht exemplaar met een CSC-plaat die minimaal één jaar geldig is.

Overige containers

Naast open top-containers verhuren we ook andere containersoorten. Denkt u hierbij aan:

  • Zeecontainers
  • Opslagcontainers
  • Hard top-containers
  • Reefercontainers
  • High cube-containers
  • Flatrack-containers
  • Tankcontainers

Ontdek alle mogelijkheden

Wilt u weten of het huren van een open top-container iets voor u is? We denken graag mee om tot een optimale oplossing te komen. We staan ook voor u klaar als u de container wilt opslaan of als u de container wilt personaliseren. Heeft u vragen over onze diensten? U kunt ons tijdens kantooruren bellen op 010 – 263 23 33 of e-mailen naar info@rcc-containers.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u om de mogelijkheden te bespreken.