Reefercontainer kopen

Voor het vervoeren van gekoelde vracht kunt u bij ons reefercontainers kopen. Deze containers zorgen ervoor dat uw lading tijdens het transport goed op temperatuur blijft. RCC Containers uit Rotterdam heeft deze containers op voorraad in vier maten, nieuw en gebruikt. Bovendien leveren we reefercontainers wereldwijd af, precies op de locatie waar u de container hebben wilt. U kunt bij ons ook terecht voor modificaties en reparaties aan de container of voor het aanbrengen van uw logo.

Een reefercontainer kopen voor gekoelde vracht

Als u een reefercontainer, ook wel koelcontainer genoemd, bij ons gaat kopen, vervoert u gekoelde vracht op een veilige manier. Deze container heeft een ingebouwd koelaggregaat en is dan ook te vergelijken met een grote koelkast. Dit type wordt vooral gebruikt bij het verschepen van voedsel, planten en farmaceutische producten op een constante temperatuur. Deze temperatuur stelt u naar gelang zelf in tussen de -25 graden en +25 graden Celsius en bepaalde soorten containers gaan zelfs tot -45 graden Celsius. De Rotterdamse haven is de belangrijkste haven in Europa voor de import en export van koel- en vrieslading in reefercontainers en laat dat nou net de stad zijn van waaruit we opereren.

Onze maten reefer containers

Een koelcontainer kopen kan bij ons in verschillende maten. Wij hebben deze in vier verschillende afmetingen in ons depot:

20ft
Kopen

20ft reefer container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Aanwezig op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
6058 x 2438 x 2591 mm

40ft
Kopen

40ft reefer container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Aanwezig op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
12192 x 2438 x 2890 mm

Bovenstaande reefer containers hebben wij in standaard hoogte en in High Cube, wat betekent dat de koelcontainer 30 centimeter hoger is en dus geschikt voor grotere cargo.

Gebruikte reefercontainer kopen

We laten nieuwe reefercontainers maken in onze Chinese fabriek. Door ons uitgebreide netwerk kan de container na fabricage wereldwijd afgeleverd worden, op elke gewenste locatie. Wilt u liever een tweedehands container? Ook deze hebben we in ons Rotterdamse depot staan. We checken gebruikte containers zorgvuldig en voeren indien nodig reparaties uit. Zo zorgen we dat de reefercontainer die u bij ons kunt kopen water- en winddicht, CSC- gekeurd en Pre Trip Inspected (PTI) is. Ook worden de containers netjes geschilderd voor vertrek. We voldoen bij dit hele proces uiteraard aan alle internationale voorwaarden.

Ons containerdepot

We beschikken niet alleen over een grote voorraad aan reefercontainers en meer dan 50 jaar ervaring, maar we hebben ook een inland-depot met wateraansluiting. Deze vindt u in de Rotterdamse haven. Op deze centraal gelegen locatie meren schepen aan om containers te lossen en laden. Dit maakt ons transport van onder andere reefercontainers kostentechnisch heel interessant. U kunt uw containers brengen en afhalen op maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 20:30 uur. Naast ons depot in Rotterdam hebben we voorraad in Antwerpen, Cork, Dublin, Hamburg, Oslo, Helsinki, St. Petersburg en Moskou. We zijn hiermee een internationaal georiënteerde one-stop-shop met een focus op aankoop, transport, opslag en reparatie.

De voordelen van het kopen van een reefercontainer kopen

Hebben we u nog niet overtuigd? Er zijn nog meer redenen om een reefercontainer bij ons te kopen:

 • Korte levertijden
 • Uitstekende kwaliteit
 • Scherpe prijzen
 • Goede service
 • Wereldwijde levering van containers op de door u gewenste locatie

Ons overige assortiment

Behalve reefercontainers hebben we nog veel meer boxen in ons assortiment. Zo zijn we ook hét adres voor de aanschaf van:

 • Zeecontainers in tien maten
 • Open top-containers in vier maten
 • Hard top-containers in drie maten
 • High cube-containers in vijf maten
 • Opslagcontainers in zes maten
 • Flatrack-containers in drie maten
 • Tankcontainers in vier maten