Tankcontainer huren

Als u een tankcontainer wilt huren voor het veilig opslaan en vervoeren van vloeistoffen, chemicaliën, gassen of voedingsmiddelen, schakelt u het beste R.C.C. Container Trading in. We hebben altijd een voorraad tankcontainers voor de verhuur in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Dat is perfect als u tijdelijk meer vervoerscapaciteit nodig heeft. Huren kan al vanaf een week tegen een aantrekkelijk tarief. We leveren bovendien binnen een tot drie werkdagen. Weet u niet zeker welke maat u nodig heeft? We adviseren u graag.

Een tankcontainer huren: wat zijn de mogelijkheden?

Een tankcontainer is een langwerpige, roestvrijstalen tank in een stalen frame. De tank is afgewerkt met een polyurethaan of aluminium isolatielaag die ook als beschermingslaag fungeert. We verhuren tankcontainers die voldoen aan de ISO-normen, zodat u ze kunt vervoeren onder alle weersomstandigheden. Afhankelijk van het formaat hebben de tankcontainers een inhoud van 14.000 tot 38.000 liter. Wij verhuren:

Huren

Tankcontainer

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Beschikbaar op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
6058 x 2438 x 2591 mm

Een tankcontainer huren van topkwaliteit

Als u een tankcontainer bij ons gaat huren, dan kunt u rekenen op een solide kwaliteitscontainer. Daarom voeren wij on hire en off hire onderzoeken uit bij al onze verhuurde containers. Een on hire keuring vindt plaats voordat we de tankcontainer verhuren. Mochten we onvolkomenheden tegenkomen, dan repareren we deze meteen in onze werkplaats met staal. Na het retourneren van een gehuurde container verrichten onze monteurs een grondige off hire inspectie. Zo huurt u bij ons altijd een betrouwbare wind – en waterdichte tankcontainer. Bovendien vermijden we door de inspecties vervelende discussies over al dan niet eerder aanwezige beschadigingen.

Wereldwijde levering

U haalt een gehuurde tankcontainer af op ons depot met een truck of met een binnenschip, of we bezorgen de container waar dan ook ter wereld en we leveren deze voor iedere branche. We hebben in ons depot in Rotterdam veel tankcontainers voor de verhuur klaarstaan, maar er staat ook een voorraad in Antwerpen, Cork, Hamburg, Oslo, Helsinki, St. Petersburg en Moskou. Vanuit hier verschepen we uw container naar iedere locatie die u wenst. Laat ons bij uw huuraanvraag weten waar u de tankcontainer afgeleverd wilt hebben en we maken een vrijblijvende offerte op maat.

Al onze huurcontainers

Naast tankcontainers vindt u in ons huur- en koopassortiment alle mogelijke standaardcontainers, in formaten van 20ft en 40ft. Denk daarbij aan (kleine) zeecontainers, hard top-containers, (rebuild) open top-containers, high cube-containers, opslagcontainers en reefercontainers. Ook verhuren we speciale containers zoals open sides, double doors, high cubes en 45ft-containers. U huurt bij ons dus een breed scala aan standaardmodellen en specials.

Opslag gehuurde tankcontainer

R.C.C. Container Trading in Rotterdam heeft ook opslagfaciliteiten in haar terminal en hier slaat u uw gehuurde tankcontainer op. Zo weet u zeker dat de container en de inhoud veilig staan gestald zonder dat weersomstandigheden daar vat op hebben. Het werkt als volgt: u laadt de container op bij uw bedrijf en we brengen deze naar onze terminal. Daar stallen we de container. Op het moment dat u de container weer nodig heeft, brengen we deze naar een door u opgegeven locatie.

Voordelen van het huren bij ons bedrijf

Bij ons in Rotterdam kunt u niet alleen een tankcontainer of andere container huren, maar het is ook mogelijk om deze te kopen. We hebben containers in verschillende maten, zoals een 4ft-container of een 40ft-container. Dit zijn de voordelen als u bij ons een tankcontainer gaat huren:

  • Huren vanaf één week
  • Snelle levering huurcontainers
  • Zelf ophalen of laten bezorgen
  • Opslag is mogelijk
  • Altijd een kwaliteitscontainer
  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment huurcontainers
  • Deskundig advies
  • Aantrekkelijke huurtarieven

Informeer naar de mogelijkheden om een tankcontainer te huren

Een tankcontainer huren is voor u misschien geen dagelijkse kost. Wilt u meer weten over onze tankcontainers of kunt u advies gebruiken over welke maat tankcontainer u nodig heeft? Wij hebben jarenlange ervaring en adviseren u graag. U bereikt ons via 010 – 263 23 33 of door te e-mailen naar info@rcc-containers.nl. Voor een prijsindicatie vult u gemakkelijk ons offerteformulier in.