Uw container en de reparatie ervan

Is uw container toe aan reparatie? Bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam helpen we u graag verder. In onze werkplaats werkt ervaren personeel volgens de juiste richtlijnen. Zij herstellen beschadigde containers op basis van de standaarden Cargo worthy- en IICL-voorschriften. Zo zet u de container na reparatie weer volop in voor veilig vervoer en opslag van uw cargo. De gerepareerde box leveren we, indien gewenst, wereldwijd voor u af na reparatie. Dat is een van de voordelen van in zee gaan met onze one-stop-shop.

Offerte aanvragen

Uw container is voor iedere reparatie in goede handen

Een beschadigde container wilt u natuurlijk zo snel en vakkundig mogelijk gerepareerd hebben. Dat snappen we als geen ander. Containerreparatie is daarom een van de pijlers van R.C.C. Container Trading. In onze werkplaats in Rotterdam werken monteurs en lassers dagelijks aan de reparatie van zowel kleine als grote containers. Zij zijn gespecialiseerd in het hele reparatieproces. Van lijmen, foamen, uitdeuken, richten en isoleren tot spuiten, stralen en beletteren. Voor reefercontainers kunnen we bovendien software-updates en pre trip inspections (PTI’s) uitvoeren. Uiteraard vindt de reparatie van uw container altijd plaats volgens ISO-standaarden.

Offerte aanvragen

Certificaten na containerreparatie

Na reparatie krijgt de betreffende container een CSC-plaat die minimaal een jaar geldig is. De rebuild open top-containers, die we ook bouwen in onze werkplaats, hebben een CSC van 30 maanden en mogen meerdere keren verscheept worden. De rebuilds zijn bovendien DNV/GL-gecertificeerd. Controleurs op ons terrein controleren de container na reparatie, zodat deze voldoet aan de gestelde eisen. Zo weet u altijd dat u met een solide en veilige container op weg gaat.

Wij repareren ook gebruikte containers

Bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam verkopen we veel tweedehands containers. Deze gebruikte exemplaren inspecteren we altijd grondig in onze werkplaats voordat ze de verkoop in gaan. Wanneer reparatie nodig blijkt, gaan onze monteurs aan de slag met de betreffende container. De met staal gerepareerde boxen worden na de containerreparatie stevig getest en komen pas daarna beschikbaar voor de verkoop. Zo bent u altijd gegarandeerd van een kwaliteitscontainer, ook als deze tweedehands is.

Maatwerkcontainers

Naast containerreparatie voeren we op verzoek van onze klanten ook maatwerk uit. Deze modificaties kunnen klein zijn maar kunnen ook behoorlijk ingrijpend zijn. Zo kunnen we luchtroosters implementeren, maar is het ook mogelijk om containers om te bouwen tot kantoor of horecagelegenheid. Ons portfolio is door de jaren flink gegroeid, dus vraag gerust naar de mogelijkheden. Het team in onze werkplaats houdt wel van een uitdaging.

Na reparatie transporteren we uw container

Na de reparatie leveren we uw container desgewenst af op een locatie in Nederland of in de rest van de wereld. Dat doen we per binnenvaart, per spoor of via de snelweg. Een en ander is afhankelijk van de bereikbaarheid van de afleverlocatie. Komt u de container liever zelf ophalen bij ons bedrijf in Rotterdam? Dat is geen probleem. Uw container haalt u na reparatie per truck of barge op.

De diverse containers die wij repareren

Containerreparatie is mogelijk voor alle soorten en maten containers. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met de reparatie van:

  • Zeecontainers van 4ft tot 45ft
  • Open top-containers van 20ft tot 45ft en rebuild open tops
  • Hard top-containers van 20ft tot 45ft
  • High cube-containers van 10ft tot 45ft
  • Opslagcontainers van 8ft tot 45ft
  • Reefercontainers van 10ft tot 45ft
  • Tankcontainers in de maten 10ft, 20ft, 30ft en 40ft

Kom meer te weten over containerreparatie

Wilt u ons inschakelen voor een reparatie aan uw container? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl. Daarnaast is het mogelijk om online een offerte bij ons aan te vragen, op die manier komt u zeker niet tot verrassingen te staan.

Offerte aanvragen