Uw container en de modificatie ervan

Geef uw container een nieuwe functie door te kiezen voor modificatie bij R.C.C. Container Trading. In onze werkplaats in Rotterdam realiseren wij constant containermodificaties voor klanten en partners. Zo bouwden onze monteurs niet alleen veel ervaring, maar ook een veelzijdig portfolio op. In overleg met onze opdrachtgevers maakten we woningen, gemaakt van containers, maar ook een restaurant, werkplekken en podia. Minder uitgebreide aanpassingen verzorgen we natuurlijk ook. Denk daarbij aan de plaatsing van verlichting, loopdeuren, ramen en luchtroosters en aan schilderwerk en belettering.

Offerte aanvragen

Geef uw container uit handen voor uw gewenste modificatie

In onze werkplaats houden monteurs en lassers zich dagelijks bezig met containermodificaties voor diverse branches. Op verzoek van opdrachtgevers en partners passen ze standaardcontainers dusdanig aan dat ze een nieuwe rol aannemen. We hebben inmiddels talloze voorbeelden van gerealiseerde containermodificaties, zoals:

 • Maatwerk lekbak voor tankcontainers
 • Aflopend dak op een high cube-container van 40ft
 • Inbouw van een containerkraan
 • Ombouw naar milieucontainer, inclusief lekbak en stalen vloer
 • Isolatie met steenwol, multiplex of sandwichpanelen
 • Ombouw tot podium met trap en railing
 • Ombouw naar infocentrum met uitkijktoren
 • Ombouw naar noodstroomvoorziening
Offerte aanvragen

De mogelijkheden van een containermodificatie

Naast bovenstaande voorbeelden is een maatwerk modificatie op uw container natuurlijk ook mogelijk. Uw wensen staan centraal, waarna ons team aan de slag gaat met het maken van een ontwerp en een passende offerte. Denk daarbij ook aan inbraakbeveiliging, het aanbrengen van ramen en deuren of een nieuwe vloer. Naast het stevige montage- en/of laswerk werken onze vakmensen ook aan containermodificaties in de vorm van het overspuiten van uw container of het aanbrengen van uw bedrijfslogo. Uw container is weer als nieuw en kan zo nog jaren mee.

Offerte aanvragen

Rebuild open top-containers

Behalve de modificatie op uw container, bouwen wij in de werkplaats ook rebuild open top-containers. Deze rebuilds leveren we met een nieuw zeil en een geldige CSC-keuring van 30 maanden. Onze rebuild open top-containers zijn er in de maten 20ft, high cube, 40ft en 40ft-high cube. Ook voor reparaties van containers kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een winddichte en waterdichte box waar u met een gerust hart uw waardevolle cargo in kunt verschepen.

De modificatie van een tweedehands container

Wist u dat u bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam ook terecht kunt indien u een gebruikte container zoekt? We inspecteren deze boxen altijd uitgebreid voordat ze de verkoop in gaan en repareren deze indien nodig. Ook voor dit type container is modificatie mogelijk. U schaft bij ons altijd een kwaliteitscontainer aan, helemaal aangepast op uw wensen en voor een aantrekkelijke prijs. Informeer gerust naar onze actuele voorraad gebruikte containers en de mogelijkheden voor tweedehands containermodificatie.

Deze containers zijn geschikt voor modificaties

Wij verzorgen containermodificaties voor alle soorten en maten containers, nieuw of gebruikt. Zo kunnen wij maatwerk aanpassingen doorvoeren aan alle maten:

 • Zeecontainers
 • Open top-containers
 • Hard top-containers
 • High cube-containers
 • Opslagcontainers
 • Reefercontainers
 • Tankcontainers

Het transport van uw container na modificatie

Wanneer we de modificatie hebben afgerond en u deze heeft goedgekeurd, kunt u uw container komen ophalen per barge of truck. Ons containerdepot in de Rotterdamse haven met wateraansluiting is uitstekend bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om uw container te laten bezorgen. We leveren containers wereldwijd af per binnenvaart, deep sea, spoor of weg.

Neem contact op met onze professionals

We snappen dat u wellicht nog vragen heeft over de mogelijkheden voor de modificatie op uw gewenste container. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 010 – 263 23 33 of een stuur ons een e-mail via info@rcc-containers.nl. Op afspraak bent u tevens welkom om ons portfolio te komen bekijken en uw wensen te bespreken.

Offerte aanvragen