Opslagcontainer kopen

Containers zijn niet alleen essentieel voor het vervoeren van vracht, maar ook voor de opslag van goederen. Denk daarbij aan bedrijfsvoorraad of de tijdelijke opslag van inventaris tijdens een verbouwing of renovatie. Een opslagcontainer kopen is dan een ideale oplossing. Wij hebben een ruim assortiment opslagcontainers in huis en adviseren u graag over de optie die het beste bij uw behoeften past. Onze voorraad bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte containers. Na het opslagcontainer kopen kunt deze zelf komen ophalen, of we bezorgen de container op de door u gewenste locatie. Wilt u de opslagcontainer zien voor aanschaf of vervoer? We sturen u graag een foto.

opslagcontainer
zeecontainer 20ft

Een opslagcontainer kopen

U wilt een opslagcontainer kopen? In ons depot hebben we een grote verscheidenheid aan nieuwe en gebruikte containers. Deze boxen, met een verniste vloer en bindstrips, zijn de perfecte oplossing voor het tijdelijk uitbreiden van uw opslagcapaciteit. De containers zijn wind- en waterdicht, onverwoestbaar en bieden ruimte bij een teveel aan voorraad of bij verhuizen of verbouwen. Zo bent u er van verzekerd dat de goederen veilig staan opgeslagen. Een opslagcontainer kopen kan bij ons in wel zes maten.

Nieuwe of gebruikte opslagcontainer kopen?

Voor ieder budget hebben wij een passende container. Een opslagcontainer kopen kan bij ons op verschillende manieren. Nieuwe containers laten wij voor een scherpe prijs maken in onze fabriek in China. Na oplevering kunnen wij zorgen dat uw opslagcontainer wereldwijd wordt afgeleverd. Een andere optie is een gebruikte, tweedehands opslagcontainer kopen. Deze hebben wij altijd op voorraad. En doordat we deze altijd nauwkeurig inspecteren en indien nodig repareren, garanderen wij een kwalitatief hoogwaardige container voor een mooie prijs. Ook een gebruikte opslag container kunnen wij bezorgen op uw locatie.

Waarom een opslagcontainer kopen bij R.C.C.?

Een opslagcontainer kopen doet u natuurlijk bij een professionele, ervaren organisatie. Bij R.C.C. Container Trading bent u verzekerd van:

  • meer dan 50 jaar ervaring;
  • korte levertijden;
  • hoge kwaliteit containers;
  • aantrekkelijke prijzen;
  • uitmuntende service;
  • voorraad wereldwijd;
  • een one stop shop (aankoop, transport, opslag, reparatie);
  • mogelijkheid tot wereldwijde levering van containers.

Hiermee leveren wij containers op een eerlijke, no-nonsens en oplossingsgerichte manier aan onze wereldwijd georiënteerde klanten en partners.

container opslag

Reparatie en maatwerk

We zijn niet alleen uw partner bij een opslagcontainer kopen. RCC heeft ook een grote werkplaats waar we reparaties aan containers uitvoeren. Ook zorgen we voor maatwerk. Hieronder verstaan we bijvoorbeeld het aanbrengen van extra deuren of roosters. We maken ook werkplaatsen of beurs stands van containers. Natuurlijk staan we ook voor minder ingrijpende aanpassingen voor u klaar, zo hebben we veel ervaring met het aanbrengen van logo’s op containers. We maken in overleg met u graag een passend ontwerp.

opslagcontainer

Meer informatie over een opslagcontainer kopen?

Heeft u nog vragen over een opslagcontainer kopen? Ons ervaren team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bellen op 010 – 263 23 33 of mailen via info@rcc-containers.nl, wij nemen dan snel contact op met u.