Containeropslag in Rotterdam

Voor containeropslag in Rotterdam, helpen we u bij R.C.C. Container Trading graag verder. Wij verkopen, verhuren en modificeren allerlei soorten containers, en hebben daarnaast meer dan genoeg ruimte voor opslag. Of u containers nu voor een korte of liever een langere tijd wilt opslaan, bij ons is het mogelijk. We komen de containers bij u ophalen, slaan ze veilig op in onze loods en brengen ze – op afroep – weer naar een volgende bestemming.

Offerte aanvragen

Een zeer ruime containeropslag vindt u bij ons in Rotterdam

Op ons terrein hebben we een opslagcapaciteit voor meer dan 15.000 (TEU-) containers. Voor verschillende klanten in uiteenlopende branches, zoals freight forwarders, verhuisbedrijven, lease maatschappijen, rederijen en shipping lines, verzorgen wij momenteel de containeropslag. Wij slaan zowel lege als beladen containers op, op ons terrein voor zowel korte als lange periodes. Zo is opslag van beladen boxen mogelijk bij wijze van overbrugging, dus voordat de cargo naar uw klant of terminal wordt gebracht. U wilt kostbare vracht tenslotte niet onbeheerd op de kade laten staan. Wij beveiligen onze containeropslag in Rotterdam nauwkeurig en zorgen dat de containers op de juiste temperatuur blijven. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor een inschatting van de kosten.

Offerte aanvragen

Voor alle containertypes

Containeropslag door ons bedrijf uit Rotterdam is mogelijk voor alle containertypes, variërend in grootte van 4ft tot 45ft en van zeecontainers tot high cubes. De volgende soorten containers komen bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam in aanmerking voor containeropslag:

 • Zeecontainers: 4ft, 5ft, 6ft, 8ft, 9ft, 10ft, 20ft, 30ft, 40ft en 45ft
 • Reefercontainers: in 10ft, 20ft, 40ft, en 45ft
 • High cube-containers: 10ft, 20ft, 30ft, 40ft en 45ft
 • Tankcontainers: 10ft, 20ft, 30ft en 40ft
 • Open to-containers: 20ft, 40ft, 45ft en rebuilds
 • Hard top-containers: 20ft, 40ft en 45ft

Reparatie tijdens container opslag

U heeft een beschadigde zeecontainer die u tijdelijk wilt opslaan? Sla dan twee vliegen in een klap. Wij repareren de container snel en vakkundig tijdens de periode van containeropslag. Reparatie is een van onze specialiteiten, waar onze ervaren monteurs zich dagelijks mee bezighouden op de werkplaats. Lijmen, foamen, uitdeuken, richten en isoleren: het zijn werkzaamheden die we tot in de puntjes beheersen. Zo komt uw container als nieuw uit onze containeropslag in Rotterdam.

Containeropslag en -modificatie

Ook kleinere aanpassingen aan uw container kunt u laten uitvoeren tijdens de opslagperiode. Spuiten, stralen en beletteren behoren allemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast denkt u aan andere modificaties, zoals het aanbrengen van een luchtrooster, deuren of een schuin dak. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord.

Wij transporteren uw container

Na de periode van containeropslag kunt u deze natuurlijk zelf ophalen op ons depot met wateraansluiting in Rotterdam. Het is echter ook mogelijk om de container door ons te laten leveren op uw locatie of de locatie van uw klant. Dit doen we per (binnen)vaart, spoor of via de snelweg. Dit geldt voor iedere bestemming, wereldwijd.

U profiteert van vele voordelen

Wanneer u kiest voor ons bedrijf in Rotterdam voor containeropslag, profiteert u van vele voordelen:

 • Ervaring sinds 1968
 • Veilige en betrouwbare terminal
 • Groot internationaal netwerk
 • Scherpe prijzen
 • Altijd een snelle reactie
 • Wereldwijde levering van containers op locatie
 • Snelle en goede service

Contact over container opslag?

Heeft u nog vragen voor onze professionals in Rotterdam wat betreft containeropslag? We geven u gedegen advies op maat en denken met u mee. U kunt ons steeds contacteren door ons op te bellen  op nummer  010 – 263 23 33 of u kunt altijd een e-mail sturen naar het e-mailadres info@rcc-containers.nl.

Offerte aanvragen