High cube-container kopen

Voor het vervoeren of opslaan van een grote lading of hoge vracht adviseren wij het gebruik van een high cube-container die u bij ons kunt kopen. Deze container is 30 centimeter hoger dan een standaardcontainer. Dat lijkt misschien niet veel, maar het maakt zomaar een verschil van vier tot acht kubieke meter. Dat merkt u meteen! Voor het kopen van een high cube-container bent u van harte welkom bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam. We leveren deze containers in wel vijf maten over de hele wereld en we hanteren een korte levertijd.

High cube-container kopen bij een expert

Bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam bieden we een groot assortiment aan nieuwe en gebruikte zee-, tank- en reefercontainers. Onze containers, zoals een kleine zeecontainer, zijn geschikt voor zowel vervoer als opslag en u kunt er zelfs woningen van maken. De high cube-container die u bij ons kunt kopen, steekt letterlijk met kop en schouders boven onze uitgebreide voorraad uit. Zijn naam heeft hij te danken aan zijn hoogte: met 30 centimeter extra zorgt de high cube voor flink wat meer ruimte. Dat is ideaal voor grote vrachten of als u een hoge opslagruimte nodig heeft.

Een high cube-container kopen in verschillende maten

Onze high cube-containers zijn beschikbaar in meerdere afmetingen.

20ft
Kopen

20ft high cube container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
6060 mm × 2440 mm × 2890 mm

40ft
Kopen

40ft high cube container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
12200 mm × 2400 mm × 2890 mm

We hebben bovendien Pallet Wide-containers op ons depot in 20ft, 40ft en 45ft formaat. Deze zijn tien centimeter breder dan een standaard ISO-container, waardoor er twee Europallets naast elkaar passen, iets wat binnen een standaardcontainer niet lukt. In een high cube-container van 40 voet die u bij ons kunt kopen, loopt dit op van twee tot zes extra pallets. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte en voorkomt u schuiven van cargo.

40 hc container

Tweedehands container

We leveren onze high cube-containers vanuit onze fabriek in China wereldwijd. U kunt echter ook kiezen om een gebruikte high cube-container te kopen. Onze gebruikte containers zijn van hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Uiteraard bent u ervan verzekerd dat we deze containers uitgebreid inspecteren en indien nodig ook repareren in onze werkplaats. Hier maken we gebruikte containers wind- en waterdicht. Eventuele reparaties verrichten we met staal, waarna de container een CSC-plaat krijgt die minstens een jaar geldig is.

Maatwerk high cube-container

Bent u op zoek naar meer dan een reguliere container? Bij ons bedrijf in Rotterdam hebben we talloze keren maatwerk geleverd. Zo maakten we het mogelijk om een high cube-container te kopen om in te wonen of te werken, door schuifdeuren of luiken te realiseren. Ook bouwden we podia en stands op beurzen van onze boxen. We bieden ook minder ingrijpende modificaties, zoals het aanbrengen van uw huisstijl. In onze werkplaats is er dus van alles mogelijk.

Andere containers in ons aanbod

Naast de high cube-container die u bij ons kunt kopen, leveren we verschillende andere containers, in allerlei maten en uitvoeringen. Zo vindt u bij ons nieuwe en gebruikte:

  • Zee- en opslagcontainers
  • Open top-containers (ook rebuild)
  • Flatrack-containers
  • Hard top-containers
  • Reefercontainers
  • Tankcontainers

Twijfelt u welk type container het beste past bij uw wensen? We denken graag met u mee, dus schroom niet om contact op te nemen met ons team.

De high cube-container vervoeren

Als u een high cube-container wilt kopen, kunt u deze afhalen per truck bij onze centraal gelegen locatie in Rotterdam, naast de A15. Uithalen per barge kan ook, of we leveren uw container op locatie via de snelweg, over het water of via het spoor. We leveren tevens over de hele wereld. We bespreken de mogelijkheden graag met u en uiteraard bent u welkom om de containers voor transport te inspecteren.

Materiaalcontainer

Vraag een offerte aan

Op de offertepagina kunt u een offerte aanvragen wanneer u een high cube-container wilt kopen. Wenst u nog wat meer informatie? Ons gespecialiseerde bedrijf bestaat al sinds 1968 en met meer dan 50 jaar ervaring informeren we u graag over de mogelijkheden. U neemt contact met ons op bereikt ons door te bellen naar 010 – 263 23 33 of door een e-mail te sturen naar info@rcc-containers.nl.