Flatrack-container kopen

Een flatrack-container onderscheidt zich van andere containers door zijn vorm, de container heeft namelijk geen zijkanten en het is raadzaam om deze bij ons te kopen als u zware cargo wilt transporteren. De flatrack-container kan van zowel de zijkant als de bovenkant beladen worden. Dit is de perfecte oplossing voor zware cargo met afwijkende afmetingen. Wilt u een flatrack-container kopen? R.C.C. Container Trading heeft flatracks in drie maten en met verschillende soorten kopschotten. Deze containers leveren we bovendien nieuw of in gebruikte staat. We hanteren een korte levertijd, beschikken over wereldwijde transportmogelijkheden en bieden altijd een scherpe prijs.

flat rack

De mogelijkheden als u een flatrack-container gaat kopen

De flatrack-container die u bij ons kunt kopen, wordt vaak gebruikt voor de opslag of transport van ladingen waarvan de afmetingen buiten de normale containerafmetingen vallen. Een flatrack-container bestaat uit een containerbodem en twee kopschotten, dus de zijkanten ontbreken. Hierdoor kan de lading uitsteken aan de zijkant. De cargo kan bovendien geladen worden via zowel de bovenkant als de zijkant. Wij leveren diverse flatracks, zoals:

20ft
Kopen

20ft flat rack container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
6058 x 2438 x 2591 mm

40ft
Kopen

40ft flat rack container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Verschillende kleuren beschikbaar

Buitenmaten (l × w × h)
12192 x 2438 x 2591 mm

Stapelbare flatrack

Een flatrack-container met inklapbare kopschotten heeft een bijkomend voordeel, want deze container is namelijk stapelbaar. U kunt hiermee dus in de hoogte laden, wat veel ruimte bespaart. Wilt u meer weten over welke flatrack het beste past bij uw bedrijfsactiviteiten? We geven u graag advies over onze flatracks, maar ook over bijvoorbeeld onze tweedehands zeecontainers.

Transport met een flatrack-container

Bent u niet in de gelegenheid om een flatrack-container, die u bij ons kunt kopen, naar een locatie te brengen? Wij leveren uw flatrack desgewenst wereldwijd af vanuit ons depot in de Rotterdamse haven. Naast ons depot in Rotterdam hebben we voorraad in Antwerpen, Cork, Dublin, Hamburg, Oslo, Helsinki, St. Petersburg en Moskou. Transport kan door middel van een wagen met kraan, binnenvaartschip, deep sea of via het spoor. Ook hebben we een inland-depot met wateraansluiting. Hier kunnen schepen containers lossen en laden. Dit maakt het transport van uw flatrack zeer aantrekkelijk qua kosten.

Tweedehands flat rack

Een nieuwe flatrack-container kopen kan natuurlijk bij ons. We maken hoogwaardige containers in onze fabriek. Wist u dat we ook grootleverancier zijn van gebruikte flatracks? Dit geeft u de mogelijkheid een container van hoge kwaliteit aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. In onze werkplaats inspecteren we continu tweedehands flatracks. Eventuele mankementen repareren we met staal, waardoor we u altijd een wind- en waterbestendige tweedehands container aanbieden met een CSC-plaat die minstens een jaar geldig is. We informeren u graag over de mogelijkheden en onze voorraad.

Ons hele assortiment

Bij ons in Rotterdam vindt u alle mogelijke standaardcontainers in formaten variërend van 4 tot 45ft. Ons assortiment bestaat naast flat racks uit:

 • Zeecontainers in 4, 5, 6, 8, 9, 10, 20, 30, 40 en 45ft
 • Open top-containers in 20, 40, 45ft en rebuilds
 • Hard top-containers in 20, 40 en 45ft
 • High cube-containers in 10, 20, 30, 40, 45ft
 • Opslagcontainers in 8, 10, 20, 30, 40, en 45ft
 • Reefercontainers in 10, 20, 40, en 45ft
 • Tankcontainers in 10, 20, 30 en 40ft
 • Open side-containers
 • Double door-containers
 • Containers met stalen vloeren

Huisstijl op uw flatrack

Voor aanpassingen aan uw container draaien wij onze hand niet om. Als u een flatrack-container bij ons gaat kopen, is het mogelijk om uw container te personaliseren met uw huisstijl of logo. Zo geeft u de container een professionele uitstraling. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Waarom een flatrack-container kopen?

Bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam weten we alles van containers en we bieden flatracks voor verschillende doeleinden. Dit zijn een aantal voordelen als u een flatrack-container bij ons gaat kopen:

 • Snelle levertijden
 • Uitstekende kwaliteit
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Hoog serviceniveau
 • Alles in één: kopen, transport, reparatie en opslag
 • Wereldwijde levering

Informeer naar onze flatrack-container

Wilt u graag een flatrack-container bij ons kopen, maar heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies ontvangen? Ons team beantwoordt graag al uw vragen. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 010 – 263 23 33 of een e-mail te sturen naar info@rcc-containers.nl. Het is ook mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen zodat u meteen weet wat het kost als u een flatrack-container zou kopen.