Reefercontainer huren

Een reefercontainer huren was nog nooit zo makkelijk dankzij R.C.C. Container Trading. We zijn expert op het gebied van containerverhuur en al onze containers zijn van hoge kwaliteit. Reefercontainers worden gebruikt voor het vervoeren van gekoelde vracht, zoals voedsel, planten en farmaceutische producten. We verhuren reefercontainers, ook bekend als koelcontainers, wanneer u extra vervoerscapaciteit nodig heeft voor korte of lange periodes. We verhuren al een container vanaf één week. Voor gekoelde cargo verhuren we vier maten reefercontainers; we adviseren u graag over een passende oplossing. We leveren deze containers wereldwijd, daar waar u ze nodig heeft. Dat maakt huren bij ons een betrouwbare ervaring.

De redenen om een reefercontainer te huren

Wist u dat ‘reefer’ een verbastering is van het Engelse woord refrigerator (koelkast)? Een reefercontainer bevat dan ook een koelaggregaat en werkt als een grote ijskast. Dat is cruciaal bij temperatuurgevoelig transport van voedsel, planten en farmaceutische producten. De temperatuur van de reefercontainer die u bij ons kunt huren, stelt u in tussen de -25 graden en +25 graden Celsius. Sommige reefers bereiken zelfs een temperatuur van -45 graden Celsius. Wanneer u tijdelijk en snel een reefercontainer nodig heeft, kunt u deze bij ons huren. We hebben een flinke voorraad staan!

Ons te huren reefer containers

We verhuren koelcontainers in verschillende maten, in standaard hoogte en in High Cube (30 centimeter hoger dan een standaard container). De volgende afmetingen hebben we in ons depot:

20ft
Huren

20ft reefer container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Aanwezig op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
6058 x 2438 x 2591 mm

40ft
Huren

40ft reefer container

Nieuw, gebruikt, te huur en te koop

Aanwezig op eigen depot

Buitenmaten (l × w × h)
12192 x 2438 x 2890 mm

Huur een kwaliteitscontainer

We checken de reefercontainers zorgvuldig voor én nadat we deze verhuren. Als we bij deze inspecties schade ontdekken, repareren we deze met staal. Zo zorgen we dat u altijd een reefercontainer gaat huren die water- en winddicht is, CSC-gekeurd is, Pre Trip Inspected (PTI) is en veilig voor vervoer. Zo bent u ervan verzekerd dat uw container voldoet aan alle internationale voorwaarden op gebied van veiligheid.

De voordelen wanneer u bij ons een container huurt

Naast onze focus op veiligheid en ons uitgebreide assortiment zijn er nog meer redenen om een reefercontainer bij ons te huren:

 • Korte levertijden
 • Meedenkend team
 • Huurperiodes vanaf één week
 • Containers van uitstekende kwaliteit
 • Scherpe huurtarieven
 • Onze 50+ jaar ervaring
 • Wereldwijde levering

Centraal gelegen verhuurlocatie

R.C.C. Container Trading heeft naast bovenstaande voordelen ook een inland-depot met wateraansluiting in de Rotterdamse haven. Dit is een zeer centraal gelegen locatie, waar schepen aanmeren voor het laden en lossen van containers. Als u een reefercontainer bij ons gaat huren, haalt u deze hier zelf op met een truck of per zeevracht. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 07:00 uur tot 20:30 uur. Ook voor het afleveren van de container draaien we onze hand niet om. Laat ons weten waar en wanneer u de reefercontainer nodig heeft en wij zorgen dat deze er staat.

Ons hele assortiment huurcontainers

Bij ons kunt u niet enkel reefercontainers huren, maar we hebben ook een uitgebreid assortiment aan andere materiaalcontainers. Zo zijn we ook hét adres voor de verhuur van:

 • Zeecontainers in tien maten: 4ft, 5ft, 6ft, 8ft, 9ft, 10ft, 20ft, 30ft, 40ft en 45ft
 • Open top-containers in vier maten: 20ft, 40ft, 45ft en rebuilds
 • Hard top-containers in drie maten: 20ft, 40ft en 45ft
 • High cube-containers in vijf maten: 10ft, 20ft, 30ft, 40ft, 45ft
 • Opslagcontainers in zes maten: 8ft, 10ft, 20ft, 30ft, 40ft, en 45ft
 • Tankcontainers in vier maten: 10ft, 20ft, 30ft en 40ft
 • Flatrack-containers in drie maten: 20ft, 40ft en 45ft, met dichte of inklapbare kopschotten

Neem gerust contact met ons op

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een reefercontainer en andere containers, zoals 10ft-containers. Heeft u nog vragen of aanvullende wensen over het huren van een reefercontainer? We zijn er voor u. Neem contact met ons op door te bellen naar 010 – 263 23 33 of een e-mail te sturen naar info@rcc-containers.nl.