Wanneer u interesse heeft in de koop of huur van de 10ft-container, wilt u natuurlijk eerst weten wat hier de precieze afmetingen van zijn. Hier leest u precies wat deze zijn én ontdekt u waarom u het best kiest voor R.C.C. Container Trading, dat gevestigd is in Rotterdam en wereldwijd werkt.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor een 10ft container, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
Container kopen

Wat is een 10ft Container?

Een 10ft container, ook wel een 10-voet container genoemd, is een gestandaardiseerde metalen behuizing die wordt gebruikt voor het vervoeren en opslaan van goederen. Deze containers hebben een lengte van ongeveer 3 meter en worden veel gebruikt in de transport- en logistieke industrie om goederen en materialen te vervoeren, zowel over de weg als over zee.

afmetingen 10ft container

De 10ft-container heeft de volgende afmetingen

Voordat u overgaat tot de huur of de aankoop van een container van 10ft, is het wel zo handig om eerst duidelijkheid te hebben over de afmetingen. Hieronder hebben wij deze duidelijk voor u op een rij gezet:

  • Buitenmaten (l × w × h):2.990 millimeter × 2.440 millimeter × 2.590 millimeter
  • Binnenmaten (l × w × h):2.800 millimeter × 2.350 mm × 2.390 millimeter
  • Deurmaten (w × h):2.340 millimeter × 2.280 millimeter
  • Gewicht:1.300 kilogram
  • Inhoud: 15,5 kubieke meter
rcc container

Divers aanbod & breed inzetbaar

De containers die wij altijd op voorraad hebben in Rotterdam, lopen uit van 4ft tot 45ft. Wanneer u interesse heeft in een container van 10ft, kunt u denken aan een zeecontainer van dit formaat, maar ook aan een high cube-, opslag-, reefer- en tankcontainer. Wij helpen u niet alleen verder wanneer u deze wilt kopen of huren, maar ook voor transport, opslag en reparaties staan we voor u klaar.

De 10ft containers zijn voor verschillende doeleinden in te zetten. Ze worden natuurlijk het meest gebruikt voor het vervoeren van goederen, maar u kunt ze ook gebruiken als opslagplek of laten modificeren tot bijvoorbeeld een bar, zwembad of paardenstal. Wij helpen u hier graag bij. 

 

Vraag ons om advies

Heeft u nog twijfels over de afmetingen van de container van 10ft en wilt u weten of een grotere of kleinere container misschien beter is voor uw toepassing? Aarzel dan niet om ons te bellen via 010 – 263 23 33, een e-mail te sturen naar info@rcc-containers.nl of het contactformulier in te vullen.