R.C.C. Container Trading is dé specialist in het aanbieden van 20 Open Top Containers om te kopen of huren. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw container behoeften? Zoek niet verder! Wij bieden hoogwaardige containers aan die voldoen aan uw specifieke eisen en wensen. Van open top containers tot koelcontainers, bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u meer weten over onze 20ft open top containers of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
Open top 40

Waarom kiezen voor 20 Open Top Containers?

20 Open Top Containers zijn ideaal voor het vervoer van goederen die een speciale behandeling vereisen. Deze containers hebben een open bovenkant, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geladen en gelost met behulp van kranen of kiepwagens. Dit maakt ze uitermate geschikt voor het vervoeren van grote, volumineuze of zware goederen, zoals machines, bouwmaterialen, metalen en nog veel meer. Een dekzeil zal de lading in de open top-container beschermen.

Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij R.C.C. Container Trading streven we ernaar om alleen containers van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Onze 20 Open Top Containers zijn vervaardigd volgens de strengste normen en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Of u nu een container nodig heeft voor eenmalig gebruik of voor langdurig gebruik, wij zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze containers.

Bij R.C.C. Container Trading zijn we meer dan alleen een aanbieder van containers. We bieden ook opslag, transport, modificatie en reparatie aan. Wij hebben hiervoor de juiste vakmensen in huis, die dit secuur voor u uitvoeren.

Vraag een offerte aan

Heeft u nog vragen over onze open top-containers of wilt u een andere container kopen of huren, zoals een koelcontainer? We vertellen u graag meer over onze voorraad, prijzen, afmetingen, rebuilds of wat u ook wilt weten. Vraag een offerte aan, bel ons op 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.