Een 20ft container huren doet u bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam. Deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten, zoals zee-, open top- en opslagcontainers. We vertellen u graag meer over de verschillen en voorzien u, indien gewenst, van gedegen advies gericht op uw toepassingen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
historie-rcc

Een 20ft container huren doet u het best bij ons

Een container van 20 voet huren doet u het best bij ons, omdat wij u van begin tot eind bijstaan. Zo verzorgen we containertransport, containeropslag en containerreparatie. Veel klanten gingen u al voor en kozen voor het huren van een container van 20ft, bijvoorbeeld voor het tijdelijk opslaan van voorraad en materialen. Indien u permanent een container van 20 voet nodig heeft, kunt in plaats van huren beter kiezen voor aankoop.

De afmetingen van deze container

Wanneer u een container van 20 voet wilt huren, houdt u rekening met de volgende afmetingen:

  • Buitenmaten (l × w × h):060 millimeter × 2.440 millimeter × 2.590 millimeter
  • Binnenmaten (l × w × h):890 millimeter × 2.350 millimeter × 2.390 millimeter
  • Deurmaten (w × h):330 millimeter × 2.280 millimeter

De container van 20ft weegt zo’n 2.130 kilogram en heeft een inhoud van 33,2 kubieke meter.

Vraag ons om advies

Heeft u nog twijfels over de afmetingen van de container van 10ft en wilt u weten of een grotere of kleinere container misschien beter is voor uw toepassing? Aarzel dan niet om ons te bellen via 010 – 263 23 33, een e-mail te sturen naar info@rcc-containers.nl of het contactformulier in te vullen.