Een 20ft container huren doet u bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam. Deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten, zoals zee-, open top- en opslagcontainers. We vertellen u graag meer over de verschillen en voorzien u, indien gewenst, van gedegen advies gericht op uw toepassingen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading

Een 20ft container huren doet u het best bij ons

Een container van 20 voet huren doet u het best bij ons, omdat wij u van begin tot eind bijstaan. Zo verzorgen we containertransport, containeropslag en containerreparatie. Veel klanten gingen u al voor en kozen voor het huren van een container van 20ft, bijvoorbeeld voor het tijdelijk opslaan van voorraad en materialen. Indien u permanent een container van 20 voet nodig heeft, kunt in plaats van huren beter kiezen voor aankoop.

De afmetingen van deze container

Wanneer u een container van 20 voet wilt huren, houdt u rekening met de volgende afmetingen:

  • Buitenmaten (l × w × h):060 millimeter × 2.440 millimeter × 2.590 millimeter
  • Binnenmaten (l × w × h):890 millimeter × 2.350 millimeter × 2.390 millimeter
  • Deurmaten (w × h):330 millimeter × 2.280 millimeter

De container van 20ft weegt zo’n 2.130 kilogram en heeft een inhoud van 33,2 kubieke meter.

Hoe werkt het Huren bij R.C.C. Container Trading?

Het huren van een 20 ft container bij R.C.C. Container Trading is eenvoudig en moeiteloos. Volg deze stappen om uw container te huren:

  • Neem contact op: Neem contact op met ons deskundige team en bespreek uw specifieke behoeften. We zullen u adviseren over de beste container opties voor uw project.
  • Kies uw container: Kies uit ons diverse assortiment van 20 ft containers. Of u nu een standaard container, een open-top container of een speciale container nodig heeft, wij hebben de perfecte optie voor u.
  • Bepaal de huurperiode: Geef aan hoe lang u de container nodig heeft. Ons flexibele huurbeleid stelt u in staat om de container te huren voor de duur die bij uw project past. De containers zijn al te huur vanaf één week.
  • Bezorging en ophalen: Wij regelen de bezorging van de container naar uw locatie. Na afloop van de huurperiode halen we de container ook weer op, zodat u zich kunt concentreren op uw project zonder gedoe.

Vraag ons om advies

Heeft u nog twijfels over de afmetingen van de container van 10ft en wilt u weten of een grotere of kleinere container misschien beter is voor uw toepassing? Aarzel dan niet om ons te bellen via 010 – 263 23 33, een e-mail te sturen naar info@rcc-containers.nl of het contactformulier in te vullen.