Wilt u een 20ft container kopen van goede kwaliteit? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Wij beschikken over een ruim aanbod nieuwe en tweedehands containers die u voor een scherpe prijs kunt kopen.

Of u nu een bedrijfseigenaar bent die extra opslagruimte nodig heeft of een particulier die op zoek is naar een duurzame oplossing voor uw opbergbehoeften, een 20ft container kan de perfecte oplossing zijn. Lees verder voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
Container kopen

Waarom een 20ft container kopen?

Een 20ft container is een veelzijdige en populaire keuze voor opslag en transport. Hier zijn enkele redenen waarom u zou kunnen overwegen om een 20ft container aan te schaffen:

 • Ruime Opslag
  Een 20ft container biedt aanzienlijk meer opslagruimte dan kleinere containers, zoals 10ft containers. Dit maakt ze ideaal voor het opslaan van grote hoeveelheden goederen, meubels, apparatuur, en meer.
 • Duurzaamheid
  Containers zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en kunnen zelfs dienen als oplossing voor permanente opslag.
 • Mobiliteit
  20ft containers zijn ontworpen voor transport, dus als u goederen moet verplaatsen, bieden ze een handige en kosteneffectieve optie.
 • Veiligheid
  Containers bieden beveiliging voor uw waardevolle spullen. Ze zijn stevig en kunnen worden vergrendeld om diefstal en ongeoorloofde toegang te voorkomen.

Nu u weet waarom u een 20ft container zou willen kopen, laten we eens kijken naar waar u op moet letten bij de aanschaf ervan.

Verschillende soorten nieuwe en tweedehands containers?

Een van de eerste beslissingen die u moet nemen, is of u een nieuwe of tweedehands container wilt kopen. Nieuwe containers zijn meestal duurder, maar ze zijn in uitstekende staat en hebben geen eerdere gebruikssporen. Tweedehands containers zijn budgetvriendelijker, maar het is belangrijk om hun staat zorgvuldig te inspecteren om ervoor te zorgen dat ze aan uw behoeften voldoen.

Naast de keuze of u voor een nieuwe of tweedehands container gaat, kunt u ook nog kiezen uit verschillende soorten containers. Wij zetten ze voor u op een rij:

Een 20ft container kopen bij R.C.C.

Wanneer u een 20ft container wilt kopen bent u bij R.C.C. Container Trading aan het juiste adres. Wij staan bekend om ons ruime aanbod kwalitatieve containers in verschillende soorten en maten. Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Daarom worden onze containers grondig geïnspecteerd en voldoen ze aan de hoogste normen.

Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste container voor uw specifieke toepassing. We begrijpen dat elke situatie anders is en bieden deskundig advies op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag.