Bent u op zoek naar een 20ft koelcontainer van goede kwaliteit voor het opslaan of vervoeren van gekoelde producten? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Wij beschikken over een ruim aanbod koelcontainers of ook wel reefercontainers genoemd. U kunt er zowel voor kiezen om de container te huren als te kopen. Dit is vaak afhankelijk van uw situatie en hoe lang u de container nodig heeft. 

De koelcontainers worden vaak gebruikt voor het vervoeren of opslaan van voedsel, planten of farmaceutische producten. U kunt zo een grote hoeveelheid producten eenvoudig voor langere tijd gekoeld opslaan of vervoeren.

Wilt u meer weten over onze koelcontainers van 20ft of heeft u een specifieke vraag?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
Koelcontainer

20ft koelcontainer kopen

Een 20ft koelcontainer of ook wel reefercontainer genoemd is een geïsoleerde container met koelmotor. De temperaturen van de container kunnen tot -25 graden tot +25 graden worden ingesteld, sommige containers gaan zelfs tot -45 graden celsius. Doordat de container beschikt over een T-floor en RVS binnenwanden is luchtcirculatie altijd mogelijk. De koelcontainers zijn te koop in allerlei soorten en maten en wereldwijd leverbaar. Of u nu gaat voor een 20ft nieuwe of gebruikte container, de keuze is volledig aan u.

20ft koelcontainer huren

Naast het kopen van een koelcontainer kunt u er ook voor kiezen om hem te huren. Dit is vaak een voordelige keuze wanneer u de container maar voor een kortere periode nodig heeft. Het grote voordeel is dat u niet in één keer een grote investering hoeft te doen. U kunt een koelcontainer al huren voor een minimale huurperiode van één week en dankzij onze korte levertijden kunt u binnen een paar dagen al gebruik maken van uw koelcontainer. Hoe fijn is dat?

R.C.C. Container Trading staat voor u klaar

Wilt u meer weten over een 20ft koelcontainer met de afmetingen 6058x2438x2591 mm of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor het huren of kopen van een koelcontainer? Dan staan we graag voor u klaar. U kunt altijd vrijblijvend  een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie. Naast het leveren van de standaard koelcontainers kunnen wij ze ook modificeren, waardoor ze helemaal naar wens aangepast kunnen worden.