Wilt u een materiaalcontainer kopen voor het opslaan van diverse materialen? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. We beschikken over een ruim aanbod opslagcontainers die u voor een scherpe prijs kunt kopen. Daarnaast zijn ze uit voorraad leverbaar en kunnen we ze wereldwijd laten bezorgen.

De containers zijn erg breed inzetbaar en kunnen volledig op maat worden gemaakt. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het modificeren van containers. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn en wij denken graag met u mee.

Wilt u meer weten over onze opslagcontainer of heeft u een specifieke vraag?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
40 flat rack

Waarom kiezen voor een flat rack container?

Een flat rack container is een heel andere container dan een standaard container. Hij bestaan namelijk alleen uit een houten container bodem en twee kopschotten. De zijkanten en het dak ontbreken. Dit type containers worden vooral gebruikt voor de opslag en het transport van grote en brede ladingen. Denk hierbij aan machines, boten of andere massa objecten. Dankzij de open bovenkant en zijkanten, kan de vracht vanuit allerlei kanten geladen worden. Deze type containers worden vaak per trein vervoerd.

flat rack

40ft flat rack container huren of kopen tegen een scherpe prijs?

Bij R.C.C. Container Trading kunt u zowel terecht voor het huren als kopen van containers. Wanneer u een container voor langere tijd nodig heeft kunt hem het beste kopen. Wij verkopen containers tegen een scherpe prijs en kunnen ze snel leveren.

U kunt er ook voor kiezen om een 40ft flat rack container te huren wanneer u hem maar voor kortere tijd nodig heeft. Dit is een kostenbesparend alternatief voor het kopen van een container. De containers zijn al te huur vanaf een huurperiode van één week.

R.C.C. Containers staat voor u klaar

De afmetingen van de 40ft flat rack containers zijn 12192 x 2438 x 2591 mm en daarom erg geschikt voor grote vracht. Wilt u meer weten over onze flat rack containers of bent u benieuwd naar de prijs? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt.