Bent u op zoek naar een 40 hc container om te kopen of te huren? Dan bent u bij R.C.C. Container Trading aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van hoogwaardige 40 hc containers voor diverse toepassingen. Of u nu containers nodig heeft voor opslag, transport of andere doeleinden, dankzij ons brede aanbod kunnen we ongetwijfeld aan uw behoeften voldoen.

De high cube containers staan er om bekend dat ze 30 centimeter hoger zijn dan een standaard container. Daarom zijn ze goed in te zetten bij het vervoeren van grotere objecten. Bij R.C.C. Container Trading verhuren en verkopen we zowel nieuwe als tweedehands containers.

Bent u geïnteresseerd in een van onze containers?

Neem contact op met ons!

opslag containers
40 hc container

Een ruim assortiment 40 hc containers

Bij R.C.C. Container Trading begrijpen we dat elke klant unieke eisen heeft als het gaat om containers. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment 40 hc containers beschikbaar, zowel voor verkoop als verhuur. Onze containers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de strengste normen en specificaties. We bieden containers in verschillende maten, ontwerpen en materialen, zodat u de perfecte container kunt vinden die past bij uw specifieke behoeften. Daarnaast is het ook mogelijk om de container te laten modificeren, waardoor u ervan bent verzekerd dat hij helemaal naar wens is.

Koop of huur uw 40 hc container bij R.C.C. Container Trading

Bij R.C.C. Container Trading streven we ernaar om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden als het gaat om 40 hc containers. Of u nu een nieuwe of tweedehands container wilt kopen of huren, wij zorgen voor een naadloze ervaring en uitstekende klantenservice. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste container en het beantwoorden van al uw vragen.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze 40 hc containers of bent u benieuwd of wij de container op voorraad hebben die u zoekt? Dan staan we graag voor je klaar. We kunnen alles van begin tot eind voor u regelen. Van repareren tot transport, wij verzorgen het totaalpakket.

Op de offerte pagina kunt u een offerte aanvragen wanneer u een high cube-container wilt kopen. Wenst u nog wat meer informatie? Ons gespecialiseerde bedrijf bestaat al sinds 1968 en met meer dan 50 jaar ervaring informeren we u graag over de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 010 – 263 23 33 of door een e-mail te sturen naar info@rcc-containers.nl.