Wilt u een 40 hc open top container kopen of huren? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Wij beschikken over een ruim aanbod high cube containers in verschillende soorten en maten.

Daarnaast is het bij R.C.C. mogelijk om uw container helemaal naar wens te laten maken. Wij zijn gespecialiseerd in het modificeren van containers en zijn benieuwd naar uw wensen. Laat ons gerust weten wat u precies zoekt, in welke prijsklasse en wij gaan voor u aan de slag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
Open top 40

Ruim aanbod 40 hc open top containers

Binnen het aanbod aan containers van R.C.C. vindt u een grote diversiteit aan containers die u kunt kopen en huren. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands open top container, bij ons vindt u het allemaal. De open top containers zijn speciaal gemaakt om grote vracht die niet door de deuren van een normale container passen te vervoeren. De vracht kan namelijk via de bovenkant worden geladen en worden afgedekt met het zeil.

Daarnaast streven we ernaar om alleen de hoogste kwaliteit containers aan te bieden aan onze klanten. Onze 40 ft high cube containers zijn vervaardigd volgens strikte normen en zijn gebouwd om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Een 40ft container kopen of huren?

Bij R.C.C. Container Trading begrijpen we dat verschillende klanten verschillende behoeften hebben als het gaat om het verkrijgen van een 40 ft hc open top container. Daarom bieden we zowel koop- als huuropties aan, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw situatie past. Of u nu op zoek bent naar een langetermijnoplossing of slechts tijdelijke opslag nodig heeft, wij hebben flexibele opties die aan uw eisen voldoen.

Modificatie mogelijkheden voor ieder project

Bij R.C.C. staan we er om bekend dat we containers helemaal naar wens op maat kunnen aanpassen. Onze deskundige teams staan klaar om met u samen te werken en u te helpen bij het vinden van de perfecte 40 ft hc open top container voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het aanpassen van de container voor speciale afmetingen, het toevoegen van beveiligingsfuncties of andere aanpassingen, wij zorgen ervoor dat uw container perfect aansluit bij uw behoeften.

Meer weten over onze 40 hc open top containers?

Wilt u meer weten over onze 40 hc open top containers of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons vriendelijke en deskundige klantenservice team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden, advies te geven en u te begeleiden bij het maken van de beste keuze voor uw container behoeften.