Bent u op zoek naar een 40ft open top container? Dan bent u bij R.C.C. Container Trading aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod open top containers in verschillende soorten en maten die u kunt huren of kopen tegen een scherpe prijs.

Wij vertellen u graag meer over wat een open top container is, waar u op moet letten bij het kopen van een open top container en waar ze voor worden gebruikt. Wil je meer weten of heb je een specifieke vraag over onze 40 open top containers? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
Open top 40

Wat is een 40ft open top container?

Een 40ft open top container is een type container met een lengte van 40 voet (12,19 meter), een hoogte van 8,5 voet (2,59 meter) en een breedte van 8 voet (2,44 meter). Het grote verschil tussen een open top container en een standaard container is dat de bovenkant van de open top container kan worden verwijderd. Dit geeft u de mogelijkheid om goederen te laden die niet door de deuren van een standaard container passen.

Waarom kiezen voor een open top container 40 ft?

De open top container is een erg populaire container binnen ons aanbod. Deze containers worden namelijk vaak gebruikt voor het vervoeren van goederen die niet in een standaard container passen, zoals boten, machines, voertuigen, boomstammen of andere zware apparatuur.

De bovenkant van de container is helemaal open, waardoor goederen gemakkelijk in de container geladen kunnen worden. De grote voordelen van de open top containers zijn dus dat onhandelbare beter in de open top containers passen en makkelijk geladen en gelost kunnen worden.

Een open top container huren of kopen bij R.C.C.

R.C.C. Container Trading levert sinds 1968 een groot assortiment nieuwe en gebruikte containers aan vooral bedrijven. Onze open top-containers zijn een belangrijk onderdeel van ons ruime assortiment. Bij ons kunt u zowel terecht voor het kopen als huren van een open top container. Wij hebben een ruime voorraad en kunnen u daarom ongetwijfeld van dienst zijn.

Heeft u nog vragen over onze open top-containers of wilt u een andere container kopen, zoals een koelcontainer? We vertellen u graag meer over onze voorraad, prijzen, afmetingen, rebuilds of wat u ook wilt weten. Bel ons op 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.