Indien u een 8ft container wilt kopen, schakelt u het best de hulp in van R.C.C. Container Trading uit Rotterdam. Onze containermaten lopen van 4ft tot 45ft en deze hebben wij altijd op voorraad op ons grote containerdepot. U kunt hier zowel een gebruikte als nieuwe container van 8ft kopen; dit geldt ook voor de andere containermaten in ons brede assortiment.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading

Profiteer van vele voordelen wanneer u ervoor kiest om bij ons een 8ft container te kopen

Heeft u interesse in het kopen van een container van 8ft, omdat deze afmetingen perfect zijn voor uw toepassingen? Dan wordt u door onze professionals in Rotterdam van begin tot eind verder geholpen. Wij hebben een breed dienstenaanbod, een ruim containerassortiment en doen graag een stap extra voor u. Wanneer u bijvoorbeeld een 8ft-container wilt kopen, kunnen wij deze voor u opslaan, transporteren en repareren, indien nodig. Daarnaast zijn we dé specialist op het gebied van containermodificatie. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken het mogelijk!

Koop of huur uw container bij ons

Wij zijn uw partner wanneer u een container van 8ft wilt kopen. Echter, als u deze container maar tijdelijk nodig heeft, kiest u beter voor het huren ervan. Geef uw voorkeur aan ons door en vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen? Wij kunnen deze beantwoorden indien u belt naar 010 – 263 23 33 of door een e-mail te sturen naar info@rcc-containers.nl. Onze specialisten in Rotterdam voorzien u tevens van het beste advies, indien gewenst.