Bent u op zoek naar een container 20 open top? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Bij ons vindt u nieuwe en tweedehands open top containers tegen een scherpe prijs. Deze containers worden vaak ingezet wanneer er grote vracht vervoerd moet worden.

Wilt u meer weten over onze 20ft open top containers of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
Open top 40

De voordelen van een open top container

Een open top containers is zoals de naam het al zegt een container met een open bovenkant. Dit type container is speciaal gemaakt voor het opslaan en vervoeren van goederen die niet in een standaard container passen, zoals bulkgoederen, grote voorwerpen en andere materialen die niet door de deuren van een standaard container passen. Wij zetten alle voordelen van een open top container voor u op een rij:

  • Flexibel in belading
  • Geschikt voor overmaatse ladingen
  • Eenvoudig toegang tot de lading
  • Mogelijkheid tot het stapelen van containers
  • Bescherming tegen weersomstandigheden
  • Makkelijk te reinigen en onderhouden

Een container 20 open top huren of kopen?

Bij R.C.C. Container Trading is het zowel mogelijk om open top containers van 20 feet te huren en te kopen. Of u kiest voor huren of kopen is volledig aan u. Wij adviseren u graag over welke optie voor u het voordeligst is.

Een groot voordeel van huren is de flexibiliteit en de kostenbesparing. Daartegenover staat het voordeel van het kopen van een container, namelijk de investering op lange termijn en aanpasmogelijkheden.

R.C.C. Container trading staat voor u klaar

Bij R.C.C. doen we meer dan alleen het verkopen en verhuren van containers. Wij zijn ook gespecialiseerd in het modificeren, transporteren, opslaan, repareren en inspecteren van containers. We kunnen uw container helemaal naar wens ombouwen en leveren waar en wanneer u wilt.

Wilt u meer weten over onze 20ft open top containers of wilt u meer informatie over de prijs? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt tegen een scherpe prijs.