Wilt u een container van 40ft hc kopen of huren? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Onze High Cube Containers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe high cube container of naar een tweedehands container, bij ons vindt u het allemaal.

Voor het vervoeren van hoge ladingen of grote vracht raden we u aan om een high cube container te gebruiken. Deze containers zijn 30 centimeter hoger dan een standaard container. Dat lijkt misschien niet veel maar dan kan zomaar vier tot acht kubieke meter schelen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
40 hc container

Een high cube container van 40 ft kopen of huren?

Wanneer u grote en hoge lading wilt opslaan of vervoeren kunt u het beste voor een high cube container kiezen. De container 40ft hc is een ruime container die u zowel als nieuwe als tweedehands variant kunt kopen of huren. De afmetingen van de 40 ft hc container zijn 12200 mm x 2400 mm x 2890 mm. Deze containers leveren we wereldwijd tegen een scherpe prijs. Het is daarnaast ook mogelijk om de high cube containers te laten modificeren. Wij maken ze aan de hand van uw wensen dan helemaal op maat. Zo kunt u een omgebouwde high cube container zelfs gebruiken om in te wonen of te werken. De mogelijkheden zijn oneindig.

rcc container

De voordelen van een High Cube Container

Wanneer u kiest voor een 40ft high cube container profiteert u van vele voordelen. Wij zetten ze hieronder voor u op een rij:

  • 30 centimeter hoger dan standaard containers
  • Wereldwijd leverbaar
  • Geschikt voor transport en opslag
  • Wind & waterdicht
  • Modificeren mogelijk
  • Wordt uitvoerig nagekeken en beschikt over geldige CSC-datum

R.C.C. Container Trading staat voor u klaar

Wilt u meer weten over onze container 40ft HC of heeft u een specifieke vraag? Ons team staat voor u klaar en vertelt u graag alles over de mogelijkheden en prijzen. Neem gerust contact met ons op en laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag bij het vinden van de High Cube Container die u zoekt.