Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om grote of zware goederen te vervoeren, is het kopen of huren van een container flat rack van 20ft een goede optie. De flat rack container is een speciaal type container, omdat hij geen zijkanten heeft. De container is daarom erg geschikt om cargo met afwijkende afmetingen te transporteren.

Wilt u meer weten over onze 20ft flat rack containers of bent u geïnteresseerd in het kopen of huren van een flat rack container? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in een van onze flat rack containers?

Neem contact op met ons!

flat rack

Wat zijn Container Flat Racks?

Een container flat rack is een speciaal type container dat wordt gebruikt voor het vervoer van zware of grote goederen. Het verschil tussen een flat rack en een standaard container is dat een flat rack geen zijwanden of dak heeft. Hierdoor kunnen goederen gemakkelijker worden geladen en gelost en biedt het meer flexibiliteit bij het vervoeren van ongewone of grote vracht.

Waarom kiezen voor een Container Flat Rack?

Container flat racks zijn erg handig omdat ze een flexibele manier bieden om grote of zware goederen te vervoeren. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor het transporteren van machines, voertuigen, of zelfs jachten en boten. Omdat er geen zijwanden of dak zijn, kunnen deze objecten gemakkelijk worden geladen en gelost.

Daarnaast zijn container flat racks ook zeer robuust en duurzaam. Ze zijn gemaakt van sterk staal en kunnen tegen een stootje. Dit maakt ze ideaal voor het vervoeren van zware of ongewone vracht over lange afstanden.

40 flat rack

Ruim aanbod container flat rack 20

Een container flat rack van 20ft is een goede keuze als u regelmatig grote of zware goederen moet vervoeren. Het biedt voldoende ruimte om grote objecten te laden en te vervoeren, terwijl het nog steeds gemakkelijk te vervoeren is en past op de meeste vrachtwagens en treinen.

Daarnaast zijn container flat racks van 20ft ook gemakkelijk te stapelen, waardoor u nog meer flexibiliteit hebt bij het vervoeren van grote hoeveelheden vracht. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die regelmatig grote hoeveelheden goederen moeten vervoeren.

R.C.C. Container Trading staat voor u klaar

Bij R.C.C. Container trading kunt u verschillende soorten containers in diverse maten kopen en huren, zo ook containers flat rack 20ft. De afmetingen van de 20ft flat rack containers zijn 6058 x 2438 x 2591 mm.

Wilt u meer weten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ons ervaren team staat voor u klaar en helpt u graag bij het vinden van de container die u zoekt.