Wanneer u een materiaalcontainer wilt kopen bij een expert met jarenlange ervaring, is R.C.C. Container Trading in Rotterdam de ideale partner voor u. We verkopen verschillende soorten containers in meerdere afmetingen. Heeft u slechts tijdelijk extra transport- of opslagruimte nodig? Het is ook mogelijk om een container bij ons te huren en dit kan al vanaf één week.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading

Welke soorten materiaalcontainers kunt u kopen?

Bij ons in Rotterdam bieden we een grote variëteit aan van zowel nieuwe als gebruikte containers. U kunt een materiaalcontainer kopen voor uiteenlopende doeleinden. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en heeft u tijdelijk opslagruimte nodig voor uw inboedel? Dan is een 10ft-container zeer geschikt. Als u lading wilt opslaan of transporteren die uitsteekt aan de zijkant, is een flatrack-container ideaal. Als u een container in een afwijkende uitvoering wilt kopen, passen we deze graag voor u aan. De mogelijkheden zijn eindeloos bij R.C.C. Container Trading! Ook voor het huren van een opslagcontainer kunt u bij ons terecht!

Materiaalcontainer

Waarom een opslagcontainer kopen bij R.C.C.

Wanneer u een materiaalcontainer wilt kopen staan we bij R.C.C. Containers graag voor u klaar. Voor ieder budget vindt u bij ons een passende container, maar er zijn nog meer redenen waardoor u voor R.C.C. kunt kiezen:

  • Korte levertijden
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Scherpe prijzen
  • Hoge kwaliteit containers
  • Alles in huis van transport tot reparatie en opslag
  • Containers kunnen op maat worden gemaakt
  • Wereldwijde levering

Vraag gemakkelijk én snel een offerte aan

Weet u nog niet zeker welke materiaalcontainer u wilt kopen? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan direct een offerte bij ons aan. Voor vragen en meer informatie over onze diensten belt u naar 010 – 263 23 33 of stuurt u een e-mail naar info@rcc-containers.nl.