Wilt u een container kopen van goede kwaliteit om goederen mee te transporteren of te gebruiken als opslagplek? Dan bent u bij R.C.C. Container Trading aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod nieuwe en tweedehands containers tegen een scherpe prijs.

Niet alleen voor het kopen van een container kunt u bij ons terecht, wij kunnen ook het transport, modificatie of opslag voor u regelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of prijzen. Wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
Container kopen

Ruim aanbod kwalitatieve containers te koop

Binnen het aanbod van R.C.C. Container Trading vindt u een ruime keuze aan containers in verschillende soorten en maten. De containers zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden en zowel nieuw als tweedehands te koop. Bij ons vindt u zowel open top containers, zeecontainers, koelcontainers, hardtop containers, high cube containers en flatrack containers tegen een scherpe prijs. De maten van de containers verschillen tussen de 4ft en 45ft, zo is er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden. Laat ons gerust weten wat u precies zoekt, dan denken wij met u mee en geven u vrijblijvend advies.

rcc container

Waar op letten bij het kopen van een container?

Het aanschaffen van een container doet u vaak niet zomaar, het is een grote aankoop en daarom is het goed om u vooraf goed in te lezen. Wij zetten daarom enkele punten voor u op een rij waar u op moet letten bij het kopen van een container.

 • Het formaat
  Heeft u een kleine container nodig om enkele privéspullen in op te slaan of gaat u grote vracht wereldwijd verschepen. Het is in dat geval handig om te bepalen welke afmetingen uw container moeten zijn.
 • De hoogte
  Is de vracht hoger dan 2,59 meter? Overweeg dan om een High Cube container aan te schaffen.
 • De staat van de container
  Wilt u een nieuwe of tweedehands container kopen? Ook tweedehands containers gaan vaak nog jarenlang mee en zijn geschikt voor alle weersomstandigheden.
 • De prijs
  Bepaal vooraf hoeveel u ongeveer wilt uitgeven en vergelijk prijzen van diverse containers. Wordt de uitgave u toch te veel, overweeg dan om een container te huren.

Een kwalitatieve container kopen bij R.C.C

Bij R.C.C. staat het leveren van kwaliteit voorop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw container jarenlang mee gaat. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en prijzen.