Wilt u een kleine zeecontainer of een andere container kopen? Bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam vindt u de ideale kleine of grote zeecontainer voor uw doeleinden en u kunt bij ons ook een ander soort container kopen. Weet u nog niet goed wat voor container het best bij u past? We geven graag uitgebreid en deskundig advies over de verschillende containers die we bieden en de afmetingen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading

De ideale kleine zeecontainer kunt u bij ons kopen

Als u voor het eerst een kleine of grote container gaat kopen, is het soms lastig om te weten waar u op moet letten. Onze containers hebben elk hun eigen eigenschappen en toepassingen. Onze kleine zeecontainer van bijvoorbeeld 4ft of 8 ft is ideaal om te kopen als u goederen water- en winddicht over zee wilt vervoeren. Bent u niet op zoek naar een zeecontainer in standaardstijl? Geef uw wensen dan aan ons door. We leveren namelijk containers in huisstijl en eventueel met extra deuren. We kunnen er zelfs een woning of werkplaats van maken! De mogelijkheden zijn oneindig bij ons bedrijf in Rotterdam. Ook een materiaalcontainer kunt u bovendien bij ons terugvinden!

Koop een zeecontainer bij ons

Bij R.C.C. Container Trading hebben we altijd een ruim aanbod aan containers op voorraad. We verkopen en verhuren zowel nieuwe als tweedehands containers. Naast een kleine zeecontainer kunt u ook een ander soort container kopen, zoals een reefercontainer. Wilt u graag persoonlijk advies ontvangen? Ons team staat voor u klaar. Vul ons offerteformulier in, bel naar 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl.