Als u goederen op wilt slaan, kunt u bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam gemakkelijk een opslagcontainer kopen. Containers zijn namelijk niet alleen geschikt voor het transporteren van goederen, maar ook voor de opslag van bijvoorbeeld bedrijfsvoorraad of van uw inboedel tijdens een verhuizing. Ons bedrijf is in 1968 opgericht en we zijn inmiddels expert op het gebied van containeropslag en -transport. We voorzien u dan ook van uitgebreid en deskundig advies wanneer u een opslagcontainer wilt kopen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading

De ideale opslagcontainer kopen

We hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten containers, zoals high cube-containers. Deze containers zijn ideaal als u een grote lading of hoge vracht wilt opslaan, want ze zijn 30 centimeter hoger dan een standaardcontainer. U kunt bij ons een opslagcontainer in meerdere maten kopen of huren, van 4ft tot 45ft. We bieden verschillende tussenmaten, zoals een 8ft-container. Weet u niet goed welke container bij uw wensen past? We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden, zodat u volledig tevreden bent met uw opslagcontainer.

Profiteer van deskundig advies en totaalservice

Bij R.C.C Container Trading in Rotterdam houdt de service niet op zodra u de koopovereenkomst heeft getekend. We leveren de container namelijk op de door u aangewezen locatie indien gewenst. Daarnaast sturen we u desgewenst een foto van de opslagcontainer voordat u deze gaat kopen. Dankzij onze diensten weet u zeker dat u een geslaagde aankoop doet. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl.