Heeft u tijdelijk te weinig opslagruimte of gaat u verbouwen of verhuizen en bent u op zoek naar container opslag? Dan staan we bij R.C.C. graag voor u klaar. Wij beschikken zowel over de opslag container als een depot waar u de container met inhoud kunt opslaan tegen een scherpe prijs.

De opslagcontainers zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten en u kunt ze zowel huren als kopen. Wilt u meer weten over onze opslagcontainers? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een van onze containers?

Neem contact op met ons!

opslag containers
container opslag

Waarom kiezen voor container opslag?

Wanneer u kiest voor container opslag profiteert u van meerdere voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

 • Flexibiliteit
  Bij R.C.C. Container Trading zijn we erg flexibel en bepaalt u zelf wanneer en voor hoelang u een opslagcontainer huurt of koopt.
 • Kosten besparen
  Wij doen er alles aan om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden, waardoor u een hoop kosten bespaard.
 • Beveiliging
  Wanneer u de opslagcontainer opslaat in ons depot zullen uw spullen 24/7 worden beveiligd. Hoe fijn is dat?
 • Gemak
  Het opslaan van spullen in een container bij R.C.C. is erg gemakkelijk en wij helpen u wanneer nodig.
 • Ruimtebesparing
  Door een container te huren voor opslag bespaard u een hoop ruimte thuis of binnen uw bedrijf. Wat wilt u nog meer?

Opslagcontainers in verschillende soorten en maten

Binnen ons aanbod vindt u diverse containers in verschillende soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe opslagcontainer van 40ft of een tweedehands opslagcontainer van 20ft, bij ons vindt u het allemaal.

Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het op maat maken van containers. Wilt u bijvoorbeeld een extra duur of scheidingswand in uw opslagcontainer? Geen probleem! Wij gaan graag voor u aan de slag.

Maak gebruik van ons container depot

Bij R.C.C. Container Trading is het mogelijk om uw gevulde container bij ons op te slaan. Op onze terminal bieden we een veilige en weersonafhankelijke opslag aan. Ook bieden we extra opties. Zo rusten we uw huurcontainer uit met een anti-inbraakslot, rijplaten, verlichting of magazijnstelling. Laat ons gerust weten wat we voor u kunnen betekenen.

Meer weten over de mogelijkheden voor container opslag?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor container opslag bij R.C.C. Container Trading of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt.