Container huren bij R.C.C. Container Trading

Bent u op zoek naar een professioneel container verhuurbedrijf? Dan bent u bij R.C.C. Container Trading aan het juiste adres. We beschikken over een ruime voorraad containers, die u voor een scherpe prijs kunt huren. Of u nu op zoek bent naar een kleine 4ft container of een grote 45ft zeecontainer, bij ons vindt u het allemaal.

Container verhuur is een slimme oplossing als u tijdelijk materialen moet opslaan of als u tijdelijk extra transport nodig heeft. U kunt een container al huren vanaf een week tegen een scherpe prijs. Wij denken graag met u over welke type container het beste bij u past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar.

Ruim aanbod containers te huur

Bij R.C.C. Container Trading staan we bekend om het feit dat we een erg ruim assortiment hebben aan diverse containers die u voor iedere gewenste periode (vanaf een week) kan huren. Zowel zeecontainers als tankcontainers zijn erg populair binnen onze verhuurafdeling. Wij zetten de verschillende soorten voor u op een rij:

  • Zeecontainers
  • Open top containers
  • Hardtop containers
  • High cube containers
  • Opslagcontainers
  • Reefer containers
  • Flat rack containers
  • Tankcontainers

Waarom kiezen voor container verhuur?

Het huren van een container kan erg praktisch zijn wanneer u een container maar tijdelijk nodig heeft. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen particulier of zakelijk of heeft u tijdelijke vervanging nodig van een beschadigde container? Dan is het huren van een container vaak de beste oplossing. Dit is zowel een snelle en kostenbesparende oplossing. Het grote voordeel is dat u niet in een keer een grote investering hoeft te doen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de container door ons te laten afleveren en ophalen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we snel schakelen en denken we graag met u mee.

Wat kost het huren van een container?

De kosten van het huren van een container kunnen erg verschillen. De prijs is vaak afhankelijk van de grootte van de container die u huurt en van de periode. Hoe lang heeft u de container nodig en wilt u hem zelf vervoeren of laten vervoeren. De huurkosten van een gemiddelde zeecontainer liggen vaak tussen de €1,50 en €5,- per dag. Deze prijzen gelden voor de standaard containers. Wij verhuren ook reefers en tankcontainers, hierbij is de huurprijs iets hoger. Denk aan €10,- tot €17,- per dag. Bij R.C.C. Containers hanteren we een minimale huur periode van 30 dagen en de tarieven gaan per kalenderjaar. Wilt u precies weten hoeveel het huren van de container die u zoekt zal gaan kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Uw container huren bij R.C.C. Containers

Bij R.C.C. staan wij al meer dan 50 jaar zowel klaar voor zakelijke klanten als voor particulieren. Onze klanten zijn vooral freight forwarders, rederijen, verhuis-, bouw- en groene energiebedrijven. Onze voorraad aan containers wordt ieder jaar groter, waardoor we onze klanten een erg groot en divers aanbod kunnen aanbieden. We leven zowel aan Nederlandse als aan buitenlandse bedrijven. Zo vindt u ons ook in Antwerpen, Cork, Dublin, Hamburg, Oslo, Helsinki, St. Petersburg en Moskou.

Wilt u meer informatie over containerverhuur of heeft u een specifieke vraag? Ons team staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via 010- 2632333 of stuur een mail naar info@rcc-containers.nl. Wij helpen u graag.