Wilt u een geïsoleerde container kopen of huren? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Bij ons vindt u een ruim aanbod containers in verschillende soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een geïsoleerde container van 20ft of 40ft bij ons vindt u het allemaal.

Wanneer u kiest voor een geïsoleerde container weet u zeker dat de goederen die u opslaat of vervoert altijd wind- en waterdicht staan en ook bij extreme temperaturen goed beschermd zijn. Wilt u meer weten over geïsoleerde containers of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen of huren van geïsoleerde containers? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading

Wanneer kiezen voor een geïsoleerde container?

Een geïsoleerde container kan ingezet worden voor verschillende doeleinden. Ze zijn speciaal ontworpen om condensvorming te voorkomen. Zeker wanneer u goederen voor een lange tijd wilt opslaan kunt u het beste kiezen voor een geïsoleerde container.

Daarnaast wordt er binnen de zeevracht vaak gekozen voor een geïsoleerde container, omdat er tijdens de lange reis veel temperatuurverschillen zijn, waardoor condensvorming ontstaat. Het is hierbij vaak ook afhankelijk wat voor soort goederen of materialen u wilt opslaan.

Een container kopen of huren?

Bij R.C.C. kunt u zowel containers kopen als huren. Welke optie u kiest is vaak afhankelijk van uw situatie. Heeft u de container maar tijdelijk nodig, dan kunt u het beste kiezen voor huren. Ook wanneer u niet in één keer een grote investering wilt/kunt doen is huren een goede uitkomst.

Wanneer u een container voor langere tijd nodig heeft en voor meerdere projecten kunt inzetten is kopen de beste optie. U vindt bij ons zowel nieuwe als gebruikte containers, die u zelf ook weer na een bepaalde periode makkelijk kunt verkopen als u hem niet meer nodig heeft.

Meer weten over geïsoleerde containers?

Wilt u meer weten over onze geïsoleerde containers of wilt u een container kopen of huren? We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Maak een afspraak om bij ons in Rotterdam te komen kijken of bel naar 010-2632322 of mail naar info@rcc-containers.nl. Wij adviseren u graag en stellen wanneer gewenst een offerte voor u op.