Als u een opslagruimte met een kleine of juist een grote inhoud nodig heeft, is het een goed idee om te kiezen voor een container. Bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam beschikken we over een breed aanbod aan verschillende soorten containers in verschillende afmetingen, van 4ft tot 45ft. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u van deskundig advies te voorzien over onze containers.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading

Inhoud transporteren of opslaan in onze container

Of u nu een tankcontainer wilt kopen van 20ft of een container met uw eigen logo van 4ft; alles is mogelijk bij ons in Rotterdam. Kies ervoor om een container bij ons te kopen of deze te huren en bepaal zelf hoeveel inhoud u nodig heeft. We leveren wereldwijd containers voor tijdelijke opslag, om in te wonen of voor transport en we geven graag deskundig advies over alle mogelijkheden en de afmetingen van de containers. We zijn dus uw complete leverancier voor de koop en huur van containers, in welke branche u ook werkzaam bent.

Personaliseer uw container

Wilt u uw container voorzien van uw eigen huisstijl, door er bijvoorbeeld het bedrijfslogo op te laten zetten? Dit doen we graag voor u. Zo krijgt de container direct een professionele uitstraling. U vindt gegarandeerd een container met de juiste maat voor de inhoud die u wilt transporteren of opslaan. Vraag een offerte bij ons aan, bel naar 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl.