Denkt u erover na om een zeecontainer aan te schaffen voor transport of voor opslag, maar wilt u eerst meer weten over de kosten van een zeecontainer? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Bij ons vindt u zeecontainers in verschillende soorten en maten tegen een lage prijs.

Binnen ons aanbod vindt u zowel nieuwe als tweedehands zeecontainers, die u kunt kopen en huren. U koopt een gebruikte zeecontainer al vanaf €995. Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden, kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze containers?

Neem contact op met ons!

opslag containers
Materiaalcontainer

Factoren die de prijs van een zeecontainer beïnvloeden

De uiteindelijke prijs van een zeecontainer is vaak afhankelijk van een hele hoop factoren. De grootte en staat van de container spelen namelijk een grote rol bij het bepalen van de prijs. Wij zetten alle factoren voor u op een rij:

 • Container grootte
  Over het algemeen geldt: hoe groter de container, hoe hoger de kosten. Wanneer u een 40ft container wilt kopen, zullen de kosten hoger zijn dan bij een 20ft container.
 • De staat van de container
  Wanneer u een tweedehands container met gebruikssporen koopt, zullen de kosten een stuk lager zijn dan wanneer u een gloednieuwe container koopt.
 • Transportkosten
  Ook de kosten van het transport spelen een rol bij het bepalen van de eindprijs. Wanneer u een container wilt laten leveren in China zullen de kosten hoger zijn dan bij levering in Nederland.
 • Het seizoen en de beschikbaarheid
  De prijs van een zeecontainer wordt ook deels bepaald door de vraag en het aanbod. In het hoogseizoen zullen de containers prijziger zijn dan in het laagseizoen.

De kosten voor het kopen van een zeecontainer

Bij R.C.C. Container Trading staan we er om bekend dat we een ruim aanbod aan zeecontainers verkopen tegen een lage prijs. De gemiddelde prijs van een nieuwe zeecontainer ligt vaak rond de €3.500,-. Wanneer u ervoor kiest om een tweedehands zeecontainer te kopen, zullen deze kosten een stuk lager uitvallen.

Laat ons gerust weten wat voor type container en in welke grootte u de container wenst en wij gaan voor u aan de slag met het berekenen van een scherpe prijs. Het is bij ons natuurlijk ook mogelijk om meerdere containers tegelijk aan te schaffen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten over de kosten van een zeecontainer??

Wilt u meer weten over de kosten van een zeecontainer of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt.