Heeft u interesse in de aankoop of huur van een 40 feet container en wilt u daarom duidelijkheid krijgen in de specifieke afmetingen? We zetten deze hier graag op een rijtje voor u. Niet elke container van 40ft heeft dezelfde afmetingen: de HC (high cube) van 40ft wijkt bijvoorbeeld iets af met, onder andere, zijn binnenmaat in vergelijking met een zeecontainer. Wij leggen u graag uit wat de afmetingen zijn van de 40 feet container.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading

De 10ft-container heeft de volgende afmetingen

De 40 feet container is in diverse afmetingen verkrijgbaar

Een container van 40 feet is verkrijgbaar in diverse soorten en wijkt bij elk type iets af in zijn afmetingen. Zo is de binnenmaat van een container van 40ft in type ‘high cube’ iets groter dan de zeecontainer. De afmetingen van de HC-container van 40ft zijn als volgt:

  • Buitenmaten (l × w × h):200 millimeter × 2.400 millimeter × 2.890 millimeter
  • Binnenmaten (l × w × h):950 millimeter × 2.330 millimeter × 2.680 millimeter
  • Deurmaten (w × h):330 millimeter × 2.570 millimeter
  • Gewicht:950 kilogram
  • Inhoud: 74,6 kubieke meter
rcc container

Vergelijk de diverse afmetingen met elkaar

De hoogte, wat betreft de binnenmaat, van deze 40ft-container is 90 millimeter meer dan een 40ft zeecontainer. Daarnaast zijn de afmetingen van de HC-container weer anders dan bijvoorbeeld een hardtop-container van 40ft. Voor meer duidelijkheid in de specifieke afmetingen van uw gewenste container van 40 feet, vergelijkt u het best alle containermaten met elkaar. Zo ontdekt u ook direct de kleinere en grotere containers in ons assortiment.

rcc container

Uw container huren of kopen

R.C.C. Container Trading in Rotterdam is dé specialist in de containerbranche. Onze historie gaat ver terug, waardoor wij over veel kennis en ervaring beschikken. U profiteert daarom van de beste kwaliteit en service. Kiest u voor de huur van een 40ft high cube, omdat u deze maar eenmalig nodig heeft? Of gaat u liever voor de aankoop van een container van 40ft die met zijn ruime binnenmaat ook ideaal is voor modificaties? Bij ons bedrijf in Rotterdam zijn de mogelijkheden eindeloos!