Wilt u een open top-container van 40ft kopen of huren? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Wij kunnen open top-containers binnen een korte tijd wereldwijd leveren tegen een scherpe prijs. U vindt bij ons zowel nieuwe als tweedehands open top containers die u voor verschillende doeleinden kunt inzetten. 

Het grote voordeel van open tops is dat u ze van bovenaf kunt beladen en dus niet afhankelijk bent van de grootte van de containerdeuren. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk 20ft en 40ft.

Wilt u meer weten over dit type container of heeft u een specifieke vraag over bijvoorbeeld de prijs of levertermijnen?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
Open top 40

De voordelen van een open top 40ft

Wanneer u er voor kiest om een 40ft open top container te kopen of te huren profiteert u van vele voordelen. Het grootste voordeel is dat u de container vanaf bovenaf kunt laden en lossen, maar er zijn nog meer voordelen. Wij zetten ze voor je op een rij.

  • Geschikt voor ruw en groot materiaal
  • Te laden met een kraan
  • Geschikt voor transport
  • Kan wereldwijd geleverd worden
  • Inclusief dekzeil
  • Wordt voor levering uitgebreid nagekeken
  • Standaard deuren zijn operationeel

Een open top 40 huren of kopen?

Het is bij R.C.C. Container Trading zowel mogelijk om containers te kopen als te huren. Wanneer u een container maar voor kortere tijd nodig heeft en u niet in één keer een grote investering wilt doen kunt u het beste gaan voor huren. Bij ons huurt u een container al voor een minimale huurperiode van één week.

Wanneer u de container vaker en voor langere tijd nodig heeft kunt u de open top 40ft container het beste kopen. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte containers tegen een scherpe prijs. Daarnaast kunt u ook standaardboxen kopen die we voor u ombouwen tot open top-container. Dit noemen we rebuild open top-containers. Alle containers hebben een geldig CSC-certificaat en worden geleverd met een nieuw zeil.

R.C.C. Container Trading staat voor u klaar

Wilt u meer weten over het huren of kopen van een open top 40ft? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte formulier aan. Wij helpen u graag.