Bent u op zoek naar een opslagcontainer voor het opslaan van goederen? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Wij beschikken over een ruim aanbod opslagcontainers in verschillende soorten, maten en kleuren. Of nu op zoek bent naar een nieuw exemplaar of naar een gebruikte opslagcontianers, bij ons vindt u het allemaal. 

U kunt de container gebruiken voor het opslaan van bedrijfsvoorraad of voor tijdelijke opslag van inventaris tijdens een verbouwing. Wanneer u de container maar voor kortere tijd nodig heeft kunt u er het beste voor kiezen om hem te huren. U kunt er vervolgens voor kiezen om hem zelf op te halen of hem door ons te laten vervoeren naar uw gewenste locatie.

Wilt u meer weten over onze opslagcontainer of heeft u een specifieke vraag?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
opslagcontainer

Opslagcontainers laten leveren of bij ons opslaan?

Bij R.C.C. Container Trading staan we er om bekend dat we al onze containers direct wereldwijd kunnen leveren, maar bij onze opslagcontainers is het ook mogelijk om hem bij ons op het bedrijventerrein te laten staan. Op onze terminal beschikken we over weersonafhankelijke opslagplekken. Wanneer u bij ons een opslagcontainer huurt of koopt, denken wij graag met u mee. Daarom adviseren we u graag over de grootte van de container en bieden we extra opties zoals een anti-inbraakslot, rijplaten, magazijnstellingen etc.

opslagcontainer

Opslagcontainers in verschillende soorten en maten

De opslagcontainers zijn erg breed inzetbaar en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan zowel nieuwe en gebruikte containers in diverse kleuren. Deze boxen, met een verniste vloer en bindstrips, zijn de perfecte oplossing voor het tijdelijk uitbreiden van uw opslagcapaciteit. De containers zijn wind- en waterdicht, onverwoestbaar en bieden ruimte bij een teveel aan voorraad of bij verhuizen of verbouwen. Zo bent u er van verzekerd dat de goederen veilig staan opgeslagen. Een opslagcontainer kopen kan bij ons in wel zes maten. De 20ft en de 40ft opslagcontainers worden het meest gekozen. Daarnaast is het ook mogelijk om de container door ons op maat te laten maken, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het modificeren van containers.

Vraag een vrijblijvende prijs op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren of kopen van een opslagcontainer of wilt u meer weten over de prijs? Neem dan gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie. Wij adviseren u daarnaast graag over welke container het beste bij uw behoeftes past.