Zeecontainer 20 ft huren of kopen?

Wilt u een zeecontainer van 20ft kopen of huren? Dan bent u bij R.C.C. Container Trading aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod containers voor een scherpe prijs. Het type zeecontainer 20ft is het populairste model binnen ons aanbod, omdat ze beschikken over veel ruimte en makkelijk vervoerd kunnen worden.

De afmetingen van een 20ft zeecontainer zijn 6060 mm x 2440 mm x 2590 mm. Bent u benieuwd naar de prijs van een 20ft zeecontainer of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u over welke type container het beste bij u past. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan voor u klaar.

Zeecontainer 20ft kopen of huren?

Bij R.C.C. is het zowel mogelijk om zeecontainers te huren als te kopen. Wanneer u de container maar voor een kortere periode nodig heeft, kan huren een goede uitkomst zijn. Dit scheelt u een hoop kosten en u hoeft in één keer een grote investering te doen. U kunt een container al huren vanaf 30 dagen tegen een scherpe prijs.

U kunt er ook voor kiezen om een zeecontainer te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. U vindt bij ons zowel volledig nieuwe zeecontainers van 20ft als gebruikte zeecontainers. Of u de container nu wilt inzetten om vracht te vervoeren, hem wilt ombouwen of als opslagruimte gaat gebruiken, de mogelijkheden zijn met een 20ft container eindeloos.

Nieuwe en gebruikte zeecontainers leverbaar

Wij beschikken over een erg grote diversiteit aan containers in verschillende soorten en maten. Bij ons vindt u zowel nieuwe containers en gebruikte containers tegen een scherpe prijs. De nieuwe containers laten we maken in onze Chinese fabriek. De containers zijn wereldwijd leverbaar. Wilt u liever minder grote kosten maken? Kies dan voor een gebruikte zeecontainer. Ook hierbij kunnen we u garanderen van goede kwaliteit en service. We inspecteren alle zeecontainers uitgebreid en repareren ze waar nodig.

Vraag een offerte aan voor uw zeecontainer 20ft

Wilt u meer weten over onze zeecontainers van 20ft of wilt u een nieuwe of gebruikte zeecontainer kopen of huren? We helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Maak een afspraak om bij ons in Rotterdam te kopemen kijken of bel naar 010-2632322 of mail naar info@rcc-containers.nl. Wij adviseren u graag en stellen wanneer gewenst een offerte voor u op.