De container met de geschikte maten voor u

Als u op zoek bent naar een zeecontainer maar u weet nog niet precies welke maten u het beste kunt kiezen, dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Bij ons vindt u een ruim aanbod containers in verschillende soorten en maten die u zowel kan huren als kopen.

Wilt u meer weten over zeecontainer maten of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt.

Waarom Zeecontainer Maten Belangrijk Zijn

Voordat we dieper ingaan op de specifieke maten van zeecontainers, laten we eens kijken waarom het belangrijk is om de juiste containermaat te kiezen. Het selecteren van de juiste maat is essentieel om ruimte en kosten te optimaliseren. Het kan ook helpen om schade aan uw goederen tijdens het transport te voorkomen. Laten we eens kijken naar enkele veelvoorkomende zeecontainer maten en hun toepassingen.

Standaard Zeecontainer Maten

  • 4 ft container: 1200 x 2200 x 2260 mm(lengte x breedte x hoogte)
  • 8 ft container: 2440 x 2200 x 2260 mm
  • 10 ft container: 2990 x 2440 x 2590 mm
  • 20 ft container: Deze standaardcontainer heeft een lengte van 20 voet, een breedte van 8 voet en een hoogte van 8,5 voet. Het is geschikt voor de meeste algemene vracht en wordt veel gebruikt voor de internationale scheepvaart.
  • 40 ft container: De 40-voet container heeft dezelfde breedte en hoogte als de 20-voet container, maar het verdubbelt de lengte tot 40 voet. Dit maakt het ideaal voor grotere ladingen en is een populaire keuze voor het verschepen van bulkgoederen.
  • 45 ft container: 13600 x 2440 x 2890 mm

Naast de standaard maten is het ook mogelijk om aan ons uw gewenste maten door te geven. Dan kijken we graag wat we voor u kunnen doen. Wij modificeren onze containers op aanvraag van de klant, zo is er altijd een geschikte container voor u te vinden. Daarnaast kunt u ook gaan voor een high cube container of open top container, wanneer uw vracht groot is.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het Kiezen van de Juiste Zeecontainer Maat

Nu u bekend bent met enkele veelvoorkomende zeecontainer maten, is het tijd om de juiste maat voor uw lading te kiezen. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

  • Gewicht en volume van uw lading.
  • Type goederen dat u verzendt (bijvoorbeeld, bederfelijk of gevaarlijk).
  • Transportafstand en -kosten.
  • Op- en overslagmogelijkheden op de plaats van bestemming.

Het is raadzaam om samen te werken met een ervaren vrachtvervoerder om de juiste containermaat te bepalen. Zij kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw vrachtvervoer en kostenbesparingen realiseren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over zeecontainer maten of heeft u interesse in het kopen of huren van een container? Dan staan we bij R.C.C. graag voor u klaar. We vertellen u graag meer over onze voorraad, prijzen, afmetingen, rebuilds of wat u ook wilt weten. Bel ons op 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar.