Bent u op zoek naar een kwalitatieve zeecontainer tegen een scherpe prijs? Dan staan we bij R.C.C. Container Trading graag voor u klaar. Wij hebben een groot aanbod zeecontainers te koop staan tegen een scherpe prijs. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe grote zeecontainer of een kleine tweedehands container, bij ons vindt u het allemaal.

De zeecontainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn erg breed inzetbaar. Daarnaast kunt u niet alleen bij ons terecht voor het aanschaffen van een container. Wij kunnen ook het transport, depot of modificatie voor u verzorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Bent u geïnteresseerd in een van onze containers?

Neem contact op met ons!

opslag containers
Materiaalcontainer

Nieuwe en tweedehands zeecontainers te koop

Binnen het aanbod van R.C.C. Container Trading vindt u ruime keuze uit zowel nieuwe als tweedehands zeecontainers tegen een scherpe prijs. Afhankelijk van het doel van de container en uw budget kunt u zelf een keuze maken. Of u nu gaat voor een nieuw of een gebruikt exemplaar, wij streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit te leveren.

De containers voldoen aan de strengste specificaties om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Onze nieuwe containers zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn bestand tegen zware weersomstandigheden en ruwe zeereizen. Onze tweedehands containers worden grondig geïnspecteerd en opgeknapt om ervoor te zorgen dat ze in uitstekende staat verkeren voordat ze te koop worden aangeboden.

Diverse maten zeecontainers

Bij R.C.C. Container Trading begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om containerafmetingen. Daarom bieden wij een breed scala aan maten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu een kleine container nodig heeft voor extra opslagruimte of een grote container voor het verschepen van goederen, wij hebben de juiste oplossing voor u. Ons assortiment omvat standaard maten, maar we bieden ook speciale maten aan, zoals high cube containers en open top containers. We zetten de standaard maten voor u op een rij:

  • 4ft zeecontainer: 1200mm x 2200 mm x 2260 mm (l x w x h)
  • 8ft zeecontainer: 2440 mm x 2200 mm x 2260 mm (l x w x h)
  • 10ft zeecontainer: 2990 mm x 2440 mm x 2590 mm (l x w x h)
  • 20ft zeecontainer: 6060 mm x 2440 mm x 2590 mm (l x w x h)
  • 40ft zeecontainer: 12200 mm x 2440 x 2590 mm (l x w x h)
  • 45ft zeecontainer: 13600 mm x 2440 mm x 2890 mm (l x w x h)

R.C.C. container trading staat voor u klaar

Bij R.C.C. Container Trading staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Ons toegewijde team van containerexperts staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Of u nu advies nodig heeft over welk type container het meest geschikt is voor uw behoeften, of hulp nodig heeft bij het regelen van de levering, wij staan altijd voor u klaar.

Voor meer informatie over onze zeecontainers die te koop staan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de container die u zoekt. Maak een afspraak om bij ons in Rotterdam te komen kijken door te bellen naar 010 – 263 23 33 of een e-mail te sturen naar info@rcc-containers.nl.