Wilt u een tweedehands of nieuwe 10 ft koelcontainer kopen of huren? Dan bent u bij R.C.C. Container Trading aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan koelcontainers in verschillende soorten en maten die tot zelfs -45 graden celsius kunnen koelen. U kunt de temperatuur heel eenvoudig zelf instellen.

10 ft koelcontainers zijn vaak de kleinere koelcontainers waarin u zowel gekoelde vracht in kunt opslaan als in vervoeren. Van voedsel tot medicijnen, de koelcontainers zijn erg breed inzetbaar.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading
10 ft koelcontainer

10 ft koelcontainer kopen of huren?

Bij ons kunt u er zowel voor kiezen om een koelcontainer te kopen als te huren. Als u de koelcontainer maar voor kortere tijd nodig heeft en u niet in één keer een grote investering wilt doen, kunt u de container het beste huren. U kunt een koelcontainer al huren voor een minimale huurperiode van een week.

Wanneer u wilt dat de container uw eigendom wordt omdat u hem voor langere tijd nodig heeft kunt u hem het beste kopen. Wij verkopen koelcontainers in allerlei soorten en maten tegen een scherpe prijs. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

reefer container

Ruim aanbod koelcontainers breed inzetbaar

De koelcontainer of ook wel reefercontainer genoemd is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en daarom erg breed inzetbaar. Ze zijn erg geschikt om gekoelde vracht op een veilige manier te vervoeren. Ze beschikken over een ingebouwde koelaggregaat waarmee u de temperatuur wel tot -45 graden celsius tot +25 graden kunt instellen. De Rotterdamse haven is de belangrijkste haven in Europa voor de import en export van koel- en vrieslading in reefercontainers en laat dat nou net de stad zijn van waaruit we opereren.

Meer weten over onze 10 ft koelcontainers?

De maten van een 10ft koelcontainer zijn 2,99 x 2,44 x 2,59 meter. Daarbij heeft u vaak genoeg ruimte om gekoelde vracht in op te slaan. Ook vindt u binnen ons aanbod grotere koelcontainers van 20ft of 40ft.

Wilt u meer weten over de prijzen van onze 10ft koelcontainers of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan voor u klaar.