Een 20ft container huren doet u bij R.C.C. Container Trading in Rotterdam. Deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten, zoals zee-, open top- en opslagcontainers. We vertellen u graag meer over de verschillen en voorzien u, indien gewenst, van gedegen advies gericht op uw toepassingen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

Neem contact op met ons!

rcc-container-trading

Een 40ft container kopen voor diverse doeleinden

Op ons ruime containerdepot in Rotterdam staat er altijd een geschikte container te koop of te huur voor uw toepassingen. Het kopen van een container van 40 voet wordt veelal gedaan voor transport via de weg of het water. Het is echter ook mogelijk om bij ons een 40ft-zeecontainer te kopen en deze vervolgens te laten modificeren. Hiermee geeft u de container een geheel nieuwe functie. Omdat de zeecontainer van 40ft ontzettend ruim is, is het kopen van deze container van 40 voet een goede beslissing wanneer u er een woning, restaurant of werkplek van wilt maken. Wij verzorgen dit allemaal voor u. Kleinere aanpassingen zijn ook mogelijk, zoals de plaatsing van verlichting, loopdeuren, ramen, luchtroosters en schilderwerk. Laat ons weten wat uw wensen zijn!

rcc container

De beste service in de containerbranche

Wanneer u besluit een container van 40 voet bij ons te kopen, ontvangt u de beste kwaliteit en service. Indien gewenst verzorgen wij het containertransport, de containeropslag en eventuele containerreparaties. Daarnaast garanderen wij de veiligheid en betrouwbaarheid van al onze containers, omdat we deze altijd keuren voordat u het in gebruik neemt.

Maak gebruik van onze diensten

Wilt u de container van 40 voet kopen, omdat deze afmetingen ideaal zijn voor uw toepassingen? Neem dan contact met ons op en maak gebruik van onze diensten! Wij helpen u bij het kopen van de juiste container, zoals een zeecontainer, van 40ft. Bel naar 010 – 263 23 33 of stuur een e-mail naar info@rcc-containers.nl.